Μετά τις ανακοινώσεις που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της  Στέλιος Πέτσας αναφορικά με τα 5 μέτρα  για την θωράκιση των συνόρων στον Έβρο στο στο πλευρό της κυβέρνησης τάσσεται ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι όλα τα μέλη του είναι έτοιμα να συνδράμουν τα μέγιστα αν τους το ζητήσει ο Ελληνικό Κράτος.

Δείτε την ανακοίνωση τους.

ΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕ, ΘΕΣΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ-ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ-ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΤΟΣΟ ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.