Σε κινητοποιήσεις σήμερα οι γιατροί, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας

Καταγγέλουν «ακύρωση» των διορισμών 208 ειδικευόμενων


ΕΛΛΑΔΑ
8:13
10/10/2019
Σε κινητοποιήσεις σήμερα οι γιατροί, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας
loading

Σε κινητοποιήσεις προχωρεί σήμερα η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, καταγγέλλοντας «την ενέργεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει ουσιαστικά στην ακύρωση των διορισμών» των 208 ειδικευμένων γιατρών στα ΤΕΠ των νοσοκομείων της Α' και Β' ΥΠΕ, τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των κρίσεων και έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων.

«Οι συγκεκριμένοι διορισμοί που κινδυνεύουν να ακυρωθούν είναι παραπάνω από αναγκαίες για την κάλυψη έστω ενός μικρού μέρους των τραγικών ελλείψεων που ξεπερνούν τις 6.500 με βάση τους σημερινούς ανεπαρκέστατους οργανισμούς» σημειώνει η ΟΕΝΓΕ.

Η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών προγραμματίζει σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας στις 13:00 και κινητοποίηση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Ευαγγελισμός τη Δευτέρα 14/10.

Σε στάση εργασίας προχωρεί η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη ωραρίου, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει