Εθνικές εκλογές 2019: Αυξημένη κίνηση και στη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου

Δείτε φωτογραφίες


ΕΛΛΑΔΑ
18:52
07/07/2019
Εθνικές εκλογές 2019: Αυξημένη κίνηση και στη γέφυρα Ρίου - Αντίρριου
loading

Σε εκλογικούς ρυθμούς κινείται η Ελλάδα καθώς οι εθνικές εκλογές είναι σε εξέλιξη ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί το πρώτο exit poll. Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στη γέφυρα Ρίου - Αντίρριου, όπου είτε κάποιοι επιστρέφουν, είτε κάποιοι «τρέχουν» για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα.

Υπενθυμίζεται ότι η διέλευση από τα διόδια είναι ελεύθερη λόγω των εκλογών και οι σύγχρονοι δρόμοι έχουν την τιμητική τους.

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Στη μάχη του σταυρού ρίχνονται την Κυριακή 7 Ιουλίου οι υποψήφιοι βουλευτές. Οι ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες και πάλι, 1,5 περίπου μήνα μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες ανέδειξαν πρώτη δύναμη τη Νέα Δημοκρατία με σημαντική διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή.

Αυτή τη φορά, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Η ψηφοφορία διαρκεί από τις 07:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα. Στις Βουλευτικές Εκλογές 2019, ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ υποψηφίων του συνδυασμού, σημειώνοντας στο ψηφοδέλτιο σταυρό προτίμησης παραπλεύρως του ονόματός τους. Ψηφίζουμε αποκλειστικά με σταυρό (+) στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του ψηφοδελτίου. Εάν βάλουμε σταυρό, και αριστερά και δεξιά, το ψηφοδέλτιο θεωρείται άκυρο.

Exit poll: Με το κλείσιμο των καλπών την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, στις 19:00, θα μεταδοθεί το κοινό exit poll 2019, δίνοντας μια πρώτη εικόνα της εκλογικής μάχης. Αμέσως μετά ξεκινά η μετάδοση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών 2019 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, θα καλύψει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για το exit poll και τη ροή των αποτελεσμάτων.

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει