Το ίδρυμα που καταπολεμά την πείνα

Το ανθρωπιστικό έργο της Τράπεζα Τροφίμων


ΕΛΛΑΔΑ
11:49
29/12/2011
Το ίδρυμα που καταπολεμά την πείνα
1
loading

Ανάμεσα στις οργανώσεις που προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, η προσφορά μιας τράπεζας ξεχωρίζει. Όχι, δεν πρόκειται για τράπεζα που ασχολείται με τα οικονομικά, αλλά για την Τράπεζα Τροφίμων.

Σκοπός του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού ιδρύματος είναι η συγκέντρωση τροφίμων, αναψυκτικών και άλλων ειδών, και η προσφορά αυτών σε άπορους και όσους έχουν ανάγκη.

Η προσπάθεια της Τράπεζας Τροφίμων επικεντρώνεται στη «διάσωση» από τη χωματερή προϊόντων που βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης, έχουν σχισμένη ετικέτα ή λόγω προβλημάτων στην εμφάνιση, δεν πρόκειται να αγοραστούν.

Αφού η Τράπεζα συγκεντρώσει αυτά τα είδη διατροφής, στη συνέχεια θα τα διανείμει δωρεάν σε ιδρύματα, ενορίες που διοργανώνουν συσσίτια, ηλικιωμένους και άλλες ομάδες πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία παίζουν οι εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε καθημερινή βάση, ενώ τα λειτουργικά της έξοδα καλύπτονται από δωρεές του ιδρυτή της και άλλων υποστηρικτών του έργου της.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Andreas

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    ΟΤΑΝ ΚΟΤΖΑΜ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΛΠ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑΜ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: ΕΧΕΙΣ 2 ΧΕΙΤΩΝΕΣ ; ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ!
    ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ: ΕΧΕΙ 10 ΧΩΡΑΦΙΑ; ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΤΑ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕς ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ Η Λ...Α ΚΑΙ Η ΜΠΙΖΝΑ!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει