Το νέο PANDORA Concept Store στο κέντρο της Πάτρας (Αγίου Νικολάου 2 & Αγίου Ανδρέου 67) υποδέχτηκε χθες το απόγευμα το κοινό της πόλης με ένα μοναδικό πάρτι εγκαινίων!

Οι εκατοντάδες φίλοι της PANDORA που βρέθηκαν στα εγκαίνια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το μοναδικής αισθητικής κατάστημα και τη ζεστή εξυπηρέτηση, να ανακαλύψουν τις υπέροχες συλλογές PANDORA και να επωφεληθούν από τις ειδικά σχεδιασμένες προσφορές που ίσχυσαν για την ημέρα των εγκαινίων.

pandkosm2
Από αριστερά: Τζένη Μελιτά, Ιλένια Ουίλιαμς, Λαβίνια Σταθάκη, Αννούσα Μελά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Εύη Φραγκάκη, Έλενα Γαλύφα

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με live ραδιοφωνικό show και τις μουσικές επιλογές της γνωστής DJ και ραδιοφωνικής παραγωγού Λιάνας Μαστάθη, ενώ υπήρχαν πολλές εκπλήξεις για όλους!

Ειδικά για τα εγκαίνια βρέθηκαν στην Πάτρα οι αγαπημένες Σταματίνα Τσιμτσιλή, Εύη Φραγκάκη, Τζένη Μελιτά και Ιλένια Ουίλιαμς.

pandkosm3
Πλήθος κόσμου στο PANDORA Concept Store στην Πάτρα τη βραδιά των εγκαινίων

Επίσης, οι λαμπερές fashion bloggers Αννούσα Μελά, ‘Έλενα Γαλύφα, Λαβίνια Σταθάκη και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου ήταν εκεί και έδωσαν συμβουλές μόδας και στιλ με τα μοναδικά κοσμήματα PANDORA.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο επίτιμος Πρόξενος της Δανίας στην Πάτρα κ. Κώστας Χριστόπουλος, μαζί με την κα Εύη Σωτηροπούλου, Sales & VM/Training Manager PANDORA Greece και την κα Σταματίνα Τσιμτσιλή.

pandkosm4
H Έλενα Γαλύφα με κοσμήματα PANDORA

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλές γνωστές προσωπικότητες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της πόλης, μεταξύ των οποίων βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και δημοσιογράφοι.

Η κυρία Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη ζεστή υποδοχή του κοινού της Πάτρας σε ένα ακόμα μοναδικό Pandora Concept Store.

pandkosm5
Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου με κοσμήματα PANDORA

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, με 14 καταστήματα σε 7 ελληνικές πόλεις, και οι χιλιάδες πιστοί και ευχαριστημένοι μας καταναλωτές είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση».

pandkosm6
Η Τζένη Μελιτά και η Ιλένια Ουίλιαμς ανακαλύπτουν τις μοναδικές συλλογές PANDORA
pandkosm1
Από αριστερά: Στην κοπή της κορδέλας των εγκαινίων η κα Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Επίτιμος Πρόξενος Δανίας κ. Κώστας Χριστόπουλος, η κ. Εύη Σωτηροπούλου, Sales & VM/Training Manager PANDORA Greece και η κα Εύη Φραγκάκη