Καταιγίδες αναμένονται από αύριο στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης) και το βορειοδυτικό Αιγαίο που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή.

Αττική
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στη Μακεδονία αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα στα δυτικά για τοπικές βροχές ή καταιγίδες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές κυρίως στη δυτική Πελοπόννησο. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία. Βελτίωση από αργά το απόγευμα και από τα βόρεια.

Άνεμοι: βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές στα δυτικά τμήματα όπου το βράδυ ενδέχεται να βρέξει.

Άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 και το απόγευμα στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 21 έως 29 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αρχικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας