Επιστολή παρέμβαση έστειλε σήμερα στους υπουργούς Εργασίας, Γεώργιο Κατρούγκαλο και Οικονομίας, Γεώργιο Σταθάκη, το Επιμελητηρίου Αρκαδίας, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο αύξησης των εργοδοτικών εισφορών.

Ειδικότερα το Επιμελητήριο στην επιστολή του μεταξύ άλλων σημειώνει ότι, « αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη διασφάλισης κάποιων ελάχιστων ορίων και όρων διαβίωσης των Ελλήνων συνταξιούχων που έχουν για χρόνια προσφέρει και είμαστε απόλυτα αλληλέγγυοι σε αυτήν την ανάγκη. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε να λειτουργεί η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση ως η «Ιφιγένεια» στο βωμό της τρόικας και της τήρησης των μνημονιακών δεσμεύσεων κάθε φορά».

Επισημαίνει ότι «η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα έχει εξαντλήσει όλες τις αντοχές της» και υπογραμμίζει πως, «δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες χρειάζονται και αυτές τη στήριξη της πολιτείας με την παροχή κινήτρων και όχι την περαιτέρω συρρίκνωσή τους με την επιβολή και άλλων μέτρων».