Με μπλόκο φαίνεται να απειλείται η επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης καθώς φέρεται να εντοπίστηκε δάσος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθερίας του Τύπου», ανασύρθηκε από το αρχείο η δικογραφία για την τουριστική επένδυση του Αστέρα Βουλιαγμένης λόγω της μήνυσης που έχει υποβάλει η οικολογική οργάνωση «Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης». Η δικογραφία βρίσκεται πλέον υπό εξέταση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, στον οποίο κοινοποιήθηκε από τον Άρειο Πάγο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η οικολογική οργάνωση αναφέρει με έγγραφο ότι η επίμαχη έκταση αποτελεί δημόσιο δάσος και μάλιστα εκτός σχεδίου πόλεως.

Σύμφωνα με την οργάνωση που έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αυτό αποδεικνύεται αφενός από τη δήλωση ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Δασών Πειραιά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για δημόσιο δάσος 436 στρεμμάτων που ανήκει στο ελληνικό κράτος, αφετέρου με την Αίτηση Ακυρώσεως και το σχετικό υπόμνημα των κατοίκων του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στο ΣτΕ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.