Η πρεμιέρα της πρώτης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πλησιάζει και ήδη έχουν δημοσιευτεί τα posters του φιλμ.

Η υπόθεση της ερωτικής ιστορίας που σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι πλέον γνωστή στους περισσότερους.

Το «Αν…» είναι μία ιστορία από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Στον ίδιο χρόνο με κοινά γεγονότα και πρόσωπα. Ένα σενάριο με ήρωες έρμαια των γεγονότων και κοινό παρανομαστή τον έρωτα.

Μεταφερόμαστε στην Πλάκα, το 2009. Αν ο Δημήτρης έβγαινε από το σπίτι του εκείνο το βράδυ θα γνώριζε τη Χριστίνα… Ένας έρωτας θα γεννηθεί και θα φτάσει μέχρι και σήμερα, το 2012. Ένας έρωτας στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών.

Αν όμως ο Δημήτρης εκείνο το βράδυ δεν έβγαινε από το σπίτι του, δεν θα γνώριζε τη Χριστίνα και θα παρέμεναν δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη. Ο χρόνος, ο τόπος και τα γεγονότα στη ζωή του Δημήτρη είναι κοινά. Η βασική διαφορά βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν είναι μαζί με τη Χριστίνα για να τα αντιμετωπίσει.

Πόσο εύκολο είναι να ζει κάποιος μόνος του; Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος τη μοναξιά ή αλλιώς την «ελευθερία»; Πόσο κοντά σου μπορεί να είναι ένας μεγάλος έρωτας και εσύ να μην τον βλέπεις; Θα γνωριστούν ποτέ ο Δημήτρης και η Χριστίνα; Στα ερωτήματα αυτά προσπαθεί να απαντήσει η ταινία με τη διπλή αφήγηση που ακολουθεί.

Δείτε το trailer καθώς και τα posters του «Αν…», πριν την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου