Κάθε χρόνο, αρκετές σειρές διαφημίζονται ως «διαμάντια» και οι τηλεθεατές αναμένουν να δουν αν όντως αξίζουν ή όχι την τόση προβολή. Υπάρχουν όμως και σειρές που αποδεικνύονται «διαμάντια» χωρίς να έχουν «πολυδιαφημιστεί».

Το lordoftheseries.gr συγκέντρωσε 5 σειρές που δεν έχουν «πολυδιαφημιστεί» και ίσως λάμψουν μέσα στο 2023.

The White House Plumbers-HBO

Πλοκή: Η νέα mini σειρά του δικτύου HBO μεταφέρει τηλεοπτικά το περίφημο Σκάνδαλο Watergate, που οδήγησε στην “πτώση” της κυβέρνησης Nixon στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1970. Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι αξιωματικοί της τότε κυβέρνησης και υπεύθυνοι αυτού του σκανδάλου, G. Gordon Liddy και E. Howard Hunt.

Επεισόδια: 6

Cast: Woody Harrelson, Justin Theroux, Lena Headey, Kiernan Shipka

Ημερομηνία πρεμιέρας: Άγνωστο

Straight Man-AMC

Πλοκή: Μία ιστορία για την κρίση μέσης ηλικίας, με τον William Henry Devereaux, Jr., έναν εκκεντρικό πρόεδρο του Αγγλικού παραρτήματος ενός πανεπιστημίου της Pennsylvania, να είναι το σημείο εστίασης της σειράς.

Επεισόδια: 8

Cast: Bob Odenkirk, Mireille Enos, Olivia Scott Welch

Ημερομηνία πρεμιέρας: Άγνωστο

The Idol-HBO

Πλοκή: Ένας γκουρού της αυτοβελτίωσης και ηγέτης μίας μοντέρνας αίρεσης αναπτύσσει μία περίπλοκη σχέση με μία ανερχόμενη τραγουδίστρια της pop.

Επεισόδια: 6

Cast: Lily-Rose Depp, The Weeknd, Eli Roth, Troye Sivan, Dan Levy

Ημερομηνία πρεμιέρας: Άγνωστο

Poker Face-Peacock

Πλοκή: Η Charlie έχει τη μεταφυσική ικανότητα να καταλαβαίνει πότε κάποιος της λέει ψέματα. Κάπως έτσι, βγαίνει στους δρόμους γνωρίζοντας διάφορους ανθρώπους και προσπαθώντας να επιλύσει διάφορα περίεργα εγκλήματα. Μία σειρά που φέρει τη σκηνοθετική και σεναριακή “υπογραφή” του Rian Johnson.

Επεισόδια: 10

Cast: Natasha Lyonne, Adrien Brody

Ημερομηνία πρεμιέρας: 26 Ιανουαρίου

Masters of the Air-Apple TV+

Πλοκή: Ένα πολεμικό δράμα βασισμένο στις επιχειρήσεις μία ομάδας 11 στρατιωτών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε ένα βομβαρδιστικό εναντίον των δυνάμεων των Ναζί. Μια παραγωγή των Tom Hanks και Steven Spielberg, σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga.

Επεισόδια: 9

Cast: Austin Butler, Barry Keoghan, Ben Radcliffe, Callum Turner

Ημερομηνία πρεμιέρας: Άγνωστο