Το HBO μας απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι ο βασιλιάς των μίνι αστυνομικών σειρών και αυτή την φορά ίσως να μας έδωσε και μία από τις καλύτερες σειρές του για την φετινή χρονιά.

Ακολουθεί η κριτική από το Lordoftheseries.gr

Ο λόγος για το Mare of Easttown, την νέα μίνι αστυνομική σειρά του, στην οποία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Kate Winslet.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην μικρή πόλη του Easttown, στην οποία ζει και εργάζεται η Mare (Kate Winslet), ως ντεντέκτιβ και η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει την προσωπική και την επαγγελματική ζωή της. Χωρισμένη και έχοντας χάσει ένα από τα παιδιά της προσπαθεί να καλύψει το κενό που έχουν αφήσει οι απώλειες στην ζωή της με το να επικεντρώνεται στην δουλεία της και να βοηθά στην εξιχνίαση εγκλημάτων στην πόλη της. Η εξαφάνιση ενός κοριτσιού αλλά και η δολοφονία μίας άλλης κοπέλας έρχονται να στοιχειώσουν την Mare, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να λύσει και τις δύο υποθέσεις με κάθε κόστος. Η Kate Winslet δίνει μία καταπληκτική ερμηνεία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας κάνει να νιώσετε όσα βιώνει σε κάθε επεισόδιο!

Δίπλα στην Kate Winslet έχουμε ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, οι οποίοι δίνουν επίσης αξιόλογες ερμηνείες όπως για παράδειγμα η Julianne Nicholson, Evan Peters, Guy Pearce κ.α. Η εξαιρετική αφήγηση της ιστορίας είναι κάτι που επίσης συμβάλει στην επιτυχία της σειράς καθώς η σειρά έχει πολλές ανατροπές και σοκαριστικές στιγμές, οι οποίες θα σας καθηλώσουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο δημιουργός και σεναριογράφος Brad Ingelsby, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το σενάριο της σειράς καθώς μας επιτρέπει να επενδύσουμε συναισθηματικά στους χαρακτήρες αλλά ταυτόχρονα και η σκηνοθεσία του Craig Zobel, δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που ταιριάζει γάντι στην σειρά.

Το Mare of Easttown είναι μία σειρά που πρέπει να δείτε και σίγουρα για τους λάτρεις του αστυνομικού είδους είναι μία σειρά που θα αγαπήσετε. Η Kate Winslet μέσα από την ερμηνεία της μας επιτρέπει να δούμε σε βάθος όλες τις αδυναμίες της Mare και σίγουρα η εμμονή της με την εξιχνίαση υποθέσεων είναι κάτι το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της σειράς. Η σειρά αποτελείται από μόλις 7 επεισόδια και δεν θα σας κουράσει καθόλου και το κυριότερο δεν θα σας αφήσει με ερωτηματικά!