Ένα από τα πιο διάσημα και πολυφωτογραφημένα σημεία στο Χόλιγουντ αδιαμφισβήτητα είναι η Λεωφόρος της Δόξας. Με περισσότερα από 2.600 αστέρια με τα ονόματα διάσημων σταρ του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της μουσικής σκηνής και του θεάματος γενικότερα να απλώνονται σε μια ακτίνα 15 οικοδομικών τετραγώνων επί της Λεωφόρου του Χόλιγουντ και τριών επί της Οδού Βάιν, συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες.

Και ενώ ανάμεσα σε αυτά μπορεί να παρατηρήσει κανείς μεγάλα ονόματα όπως οι Αρίθα Φράνκλιν, Μοχάμεντ Άλι, Μάικλ Τζάκσον, Ρόναλντ Ρίγκαν, Γκρέγκορι Πεκ κ.α. υπάρχουν διάσημοι σταρ που απουσιάζουν αισθητά από τη λίστα όπως οι Κλιντ Ίστγουντ, Μπιγιονσέ, Τζούλια Ρόμπερτς κ.α. Ο λόγος είτε το ότι δεν έχουν προταθεί ακόμα ή το ότι οι ίδιοι απέρριψαν τη συμμετοχή τους σε αυτό το «θεσμό».

Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο γοητευτικός ηθοποιός, αγαπημένος των περισσότερων γυναικών, δεν είναι ότι δεν έχει πείσει τους ιθύνοντες του θεσμού ότι αξίζει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Η πρόταση του έχει γίνει και ο ίδιος την έχει αποδεχθεί, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να προγραμματίσει και να διοργανώσει την εκδήλωση για την αποδοχή του (κάθε υποψήφιος μέσα σε πέντε χρόνια από την ημερομηνία πρότασης και αποδοχής του αστεριού του πρέπει να προγραμματίσει ο ίδιος την εκδήλωση απονομής του).

Αλ Πατσίνο

Το γεγονός ότι ο Αλ Πατσίνο δεν διαθέτει το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας οφείλεται εξ ολοκλήρου στον ίδιο. Αν και έχει προταθεί και επιλεγεί πολλές φορές για ένα αστέρι, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο Σημαδεμένος» δεν έχει επιλέξει ακόμη μια ημερομηνία για την δημόσια τελετή απονομής του, σύμφωνα με το Today.

Αντζελίνα Τζολί

Αν και διαθέτει μια μεγάλη κινηματογραφική καριέρα με συμμετοχές σε επιτυχημένες ταινίες, ξεχωρίζει για το δυναμικό της προφίλ και το ανθρωπιστικό της έργο, η Τζολί δεν έχει αποκτήσει ακόμη το δικό της αστέρι. Το πιθανότερο είναι ότι η επιτυχημένη ηθοποιός δεν βρίσκει κανένα λόγο να περάσει όλη αυτήν την διαδικασία για να λάβει το δικό της αστέρι (εκτός του χρονοδιαγράμματος ο κάθε σταρ πληρώνει και το αντίτιμο των 40.000 δολαρίων για την δημιουργία και συντήρησή του), παρόλο που αρκετοί θαυμαστές της θα το θέλανε.

Μπραντ Πιτ

Ο διακαής πόθος των γυναικών Μπραντ Πιτ, εκτός από τα παιδιά, διαθέτει ακόμη ένα κοινό χαρακτηριστικό με την πρώην σύζυγό του Τζολί. Το γεγονός ότι ούτε ο ίδιος διαθέτει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις το 2020 κατάφερε να πάρει το πρώτο του Όσκαρ, ίσως αυτή να είναι η επόμενη τιμή που θα προσθέσει στην καριέρα του.

Κλιντ Ίστγουντ

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ και πολλάκις βραβευμένο από διάφορους θεσμούς, που λείπουν από τη Λεωφόρο της Δόξας. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times για να αποκτήσει κανείς το αστέρι του θα πρέπει να προταθεί, να επιλεγεί από μια ειδική επιτροπή και εν συνεχεία να αποδεχθεί ο εκάστοτε σταρ την πρόταση. Προφανώς ο Ίστγουντ δεν έχει «τικάρει» όλα αυτά τα κουτάκια ακόμα.

Μαντόνα

Το 1990, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Like a Prayer» η Μαντόνα προτάθηκε για το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο. Ωστόσο, σύμφωνα με το Madame Tussauds, η λατρεμένη σταρ της ποπ απέρριψε την πρόταση και μέχρι σήμερα επιμένει σταθερά στην απόφασή της.