Ικανοποιημένοι από την απόδοση των ελαστικών της είναι η Pirelli σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πολ Έμπερι, ύστερα από την ολοκλήρωση των πρώτων δύο γκραν πρι.

Ο αγωνιστικός διευθυντής του επίσημου προμηθευτή ελαστικών του πρωταθλήματος της Formula 1 τόνισε πως η εταιρία δεν σκοπεύει να αλλάξει τα ελαστικά της, λόγω των παραπόνων της Red Bull, δεδομένου ότι οι περισσότερες ομάδες είναι ευχαριστημένες.

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Οι δύο ομάδες που προηγούνταν στο τελευταίο γκραν πρι είχαν θέμα με τους πιλότους τους, κάτι που ίσως εμπόδισε από το να έχουμε ένα εντυπωσιακό φινάλε. Όσον αφορά τις μάχες ρόδα με ρόδα είναι κάτι που θα δούμε μετά το τέταρτο γκραν πρι. Ακόμη είναι πολύ νωρίς», ήταν τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της Pirelli, Πολ Έμπερι.

Ακόμη, ο ισχυρός άνδρας τόνισε πως η πλειοψηφία των ομάδων είναι ευχαριστημένες από τα νέα ελαστικά, δηλώνοντας πως μόνο η Red Bull έχει παράπονα.

«Οι περισσότεροι λένε ότι κάτι είναι διαφορετικό στα ελαστικά. Αν τα σχόλια είναι μεμονωμένα τότε πρέπει να δουλέψεις σε αυτό και να καταλάβεις από πού πηγάζουν. Νομίζουμε ότι έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει, αλλά αν πρόκειται να αλλάξεις κάποια πράγματα μόνο για μία ομάδα, τότε θα έχεις τη δυσαρέσκεια όλου του πάντοκ».

Πηγή: sport-fm.gr