Τελικά δεν χρειάζεται κάποιο εντούρο με τρακτερωτά ελαστικά για να διασκεδάζει κανείς στο χώμα. Μπορεί ωραιότατα να απολαύσει μια περιήγηση στο χώμα και πάνω σε ένα R6. Αρκεί να είναι θεατής και όχι οδηγός…

Στο video ο ολιγόπειρος οδηγός της Yamaha R6 δεν μπορεί να μείνει στο ασφαλτοστρωμένο κομμάτι της ανάβασης, και βγαίνει στο παρακείμενο χώμα. Το βουνό του προσφέρει απλόχερα την πλαγιά του για να σταματήσει, όμως στο δρόμο της ανάβασης συναντά ένα βράχο.

Η μοτοσυκλέτα αρχίζει την πτήση της και κάπου εκεί χωρίζουν οι δρόμοι οδηγού και μοτοσυκλέτας. Ο πρώτος τη βγάζει χωρίς να πάθει το παραμικρό –πέρα από τον σοβαρό τραυματισμό της ψυχολογίας του αλλά και του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Το R6 εκ πρώτης δείχνει εντάξει, όμως η πτώση έχει προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές – δεν υπάρχει σημείο που έμεινε ανέπαφο. Το ρεζερβουάρ τρύπησε και τρέχει βενζίνη, το ίδιο και ο κινητήρας που αφήνει τα λάδια του, η ζάντα εμπρός πάει για πέταμα, όπως και ο δίσκος του φρένου.

Η ουρά και μερικά ακόμη πλαστικά συμπληρώνουν τη λίστα και τελικά το συμπέρασμα είναι ότι αν σκοπεύετε να βγείτε στο χώμα, μια εντούρο είναι πάντα προτιμότερη…

Δείτε το Video: