Ο πρίγκιπας Χάρι σε ένα συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε ότι επιθυμεί να χτίσει τις σχέσεις με τον αδερφό και τον πατέρα του, μόλις μια εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο, που αναμένεται να είναι μια νέα επίθεση στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο Δούκας του Σάσσεξ παραχώρησε μία συνέντευξη στον Τομ Μπράντμπι του ITV και στον Άντερσον Κούπερ του CBS News, λίγο πριν κυκλοφορήσει το αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Spare».

Ο ίδιος λοιπόν, ανέφερε πως τα πράγματα δεν χρειάζονταν να φτάσουν σε αυτό το σημείο, αναφερόμενος στις άσχημες σχέσεις που διατηρεί πλέον με τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, κάνει λόγο και για τις ψευδείς ειδήσεις, που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή, σχολιάζοντας: «Θέλω οικογένεια, όχι ίδρυμα».

Παρόλα αυτά, είπε πως «αισθάνονται ότι είναι καλύτερο να μας κρατήσουν με κάποιο τρόπο ως τους κακούς της υπόθεσης και δεν έχουν δείξει καμία απολύτως διάθεση να συμφιλιωθούν».

Έτσι, σημείωσε ότι «όσες φορές έχω προσπαθήσει να το κάνω ιδιωτικά, υπήρξαν ενημερώσεις και διαρροές και φυτευτές ιστορίες εναντίον μου και εναντίον της γυναίκας μου. Το μότο της οικογένειας είναι να μην παραπονιέσαι ποτέ και να μην εξηγείς ποτέ».