Μια influencer από τις ΗΠΑ έχει ξοδέψει περισσότερα από 50.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, πειράζοντας χείλη, μέση, οπίσθια και στήθος, ώστε να μοιάζει στη Barbie, όμως δηλώνει απογοητευμένη, γιατί δεν βρίσκει σύντροφο.

Σύμφωνα με τη nypost.com, η Mz. Dani από το Ουισκόνσιν δηλώνει influencer και μοντέλο, υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έχει δημιουργήσει χαμό στους λογαριασμούς στα social media, αλλά δεν έχει βελτιώσει την προσωπική της ζωή.

Η Mz. Dani

Όπως σημειώνει, καθημερινά δέχεται διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνιση της στα σχόλια των αναρτήσεων που κάνει, με πολλούς να την αποκαλούν «εκπληκτικά όμορφη». «Νομίζω ότι η Barbie είναι όμορφη… Είναι η τέλεια εμφάνιση που όλοι θέλουν. Έχει μακριά λεπτά πόδια, μικρή μέση, μεγάλα οπίσθια και στήθος, αλλά και λεπτά χέρια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η Barbie είναι η απόλυτη βασίλισσα στην οποία όλα τα νεαρά κορίτσια προσπαθούν να μοιάζουν», προσθέτει και αναφέρει πως «παίζουμε μαζί της ως παιδί και πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε τέλειοι σαν αυτήν».

Παρόλα αυτά, διευκρινίζει ότι «η ζωή μου στα ραντεβού είναι εξαιρετικά δύσκολη», γιατί «οι άντρες με βλέπουν σαν παιχνίδι». «Βλέπουν την εξωτερική μου εμφάνιση πριν με γνωρίσουν. Στη πραγματικότητα αυτό είναι που θέλουν από εμένα αρχικά», σημειώνει η Mz. Dani και επισημαίνει πως «είναι πολύ σπάνιο ένας άντρας να θέλει να με γνωρίσει για αυτό που είμαι».

Η ίδια όμως δεν χάνει την αισιοδοξία της και ευελπιστεί να γνωρίσει έναν άντρα, ο οποίος θα θέλει να γνωρίσει τον εσωτερικό της κόσμο, ενώ εύχεται κάποια μέρα ο δημιουργός της Barbie, να δημιουργήσει μια νέα κούκλα, η οποία θα της μοιάζει.