Αν κάποιος γνωρίσει την Taya και τον Sean Hartless, την Alysia και τον Tyler Rogers θα δει δύο ζευγάρια που ζουν ερωτευμένα με τα παιδιά τους. Αν όμως αποφασίσει να τους γνωρίσει λίγο καλύτερα θα νιώσει… κάπως μπερδεμένος. Και αυτό γιατί ζουν όλοι μαζί και έχουν αποκτήσει τα παιδιά τους χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του καθενός από τους δύο άντρες του σπιτιού!

Τα δύο ζευγάρια γνωρίστηκαν πριν τρία χρόνια μέσα από το διαδίκτυο γιατί ήθελαν να κάνουν πιο πικάντικη την ερωτική τους ζωή. Μετά από ένα χρόνο ερωτικών περιπτύξεων ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο Όρεγκον. Κάθε ζευγάρι είχε ήδη ένα παιδί αλλά καλωσόρισαν άλλα δύο στην πολυερωτική οικογένεια τους.

«Κανείς μας δεν ήταν πολυερωτικός στο παρελθόν, απλά γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε. Από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε το μόνο που θέλαμε είναι να βλέπουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή, υπήρχαν πολλοί δισταγμοί για τα αισθήματα που είχαμε. Ο Sean ήταν ο πρώτος που το είχε επισημάνει. Είχε πει: “Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι συμβαίνει αυτό”. Συμφωνήσαμε τότε να το συζητήσουμε ευθέως και να δούμε τι θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον. Στην αρχή φοβόμουν να παραδεχτώ τι ένιωθα για τον Tyler, φοβόμουν να αφήσω κάποιον άλλο να με πλησιάσει. Αλλά τελικά όλοι παραδεχτήκαμε το πώς νιώθαμε» είπε η Taya στο South West News Service και αναμετέδωσε η New York Post.

Η ζωή στο σπίτι

Τα δύο ζευγάρια δεν βγαίνουν ραντεβού με άλλους. Προσπαθούν να βγαίνουν και οι 4 μαζί μία φορά το μήνα, αλλά και μόνο του το κάθε ζευγάρι. Πάντα όμως περνούν μαζί τις γιορτές.

Μετακόμισαν σε ένα σπίτι όλοι στις αρχές του 2020 και έκτοτε ζουν σαν ευτυχισμένη οικογένεια. Οι γυναίκες έχουν δικά τους δωμάτια στα οποία οι άνδρες κοιμούνται εκ περιτροπής. Η απόφαση να κάνουν και άλλα παιδιά ήρθε όταν πλέον ήταν σίγουροι ότι πέρναγαν όμορφα. Οι δύο γυναίκες συνέχιζαν να κάνουν σεξ με τους δύο άνδρες και ποτέ δεν αμφισβήτησαν ποιος ήταν ο πατέρας του κάθε παιδιού.

Η Alysia έμεινε έγκυος τον Αύγουστο του 2020, ενώ η Taya τον Μάρτιο του 2021 και οι δύο απέκτησαν αγόρια. «Δεν υπήρχαν κανόνες για το ποιος θα ήταν ο πατέρας, είπαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε, είπαμε ότι θα είμαστε γονείς όλων των παιδιών» εξήγησε η Taya .

«Συχνά πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται πόσο πολύ αγαπώ τη ζωή που έχουμε. Ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το μέλλον και πώς θα μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά μας. Ανυπομονώ να γίνουμε μια μεγάλη τρελή οικογένεια που κάνει τα πάντα μαζί. Είναι μια ακατάστατη, ταραχώδης και υπέροχη ζωή, αυτό τα λέει όλα» προσθέτει.

Τα παιδιά φωνάζουν και τις δύο «γυναίκες» μαμάδες και τους δύο άνδρες «μπαμπάδες». H Taya δεν εργάζεται και μένει με τα παιδιά, η Alysia είναι οικονομολόγος, ο Tyler ηλεκτρολόγος και ο Sean εργάζεται σε ένα Γυμνάσιο.

Οι αντιδράσεις

Αυτή η μορφή οικογένειας που έχουν τα δύο ζευγάρια έχει προκαλέσει αντιδράσεις, έχει βρει όμως και υποστηρικτές. «Ο κόσμος ρωτάει “έχει διαφορά που το ένα αγόρι δεν είναι βιολογικά δικό σου;” Έχω μείνει στο σπίτι και τον έχω μεγαλώσει από την πρώτη στιγμή και τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει αυτή τη σχέση, ούτε το να τον είχα γεννήσει εγώ. Μου είναι πολύ εύκολο να αγαπήσω τα παιδιά των ανθρώπων που αγαπώ, αυτό ισχύει για όλα τα παιδιά» λέει η Taya.

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν και δεν μπορούν να καταλάβουν τη σχέση τους. Φίλοι και συγγενείς συχνά αντιδρούν, αλλά η πλειοψηφία του στενού τους κύκλου φαίνεται να αποδέχεται και να κατανοεί αυτό που έχουν.

 «Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν την “πολυγαμία” και πιστεύουν ότι είναι μια διεστραμμένη και νοσηρή κατάσταση. Δεν είναι πάντα εύκολο. Μου πήρε λίγο να παραδεχτώ ότι έχω αισθήματα και φυσικά υπήρχαν στιγμές ζήλιας» λέει.

Τώρα, όπως λέει, όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. «Είμαι ευγνώμων που έχω τόσους συντρόφους για να μεγαλώνουμε τα παιδιά. Γιατί να μην θες περισσότερη αγάπη, περισσότερη υποστήριξη και περισσότερα χέρια για βοήθεια;». Όπως λέει η σχέση τους είναι αντισυμβατική, αλλά η διαδικασία αξίζει. «Δεν νομίζω ότι θα σταματήσουμε ποτέ να παίρνουμε μαθήματα και ξέρουμε ότι η σχέση μας συνεχώς θα αλλάζει. Αλλά θα παλέψουμε με τις δυσκολίες και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους, αλλά αυτό είναι ok. Έχουμε ξεκαθαρίσει στα παιδιά μας ότι μπορούν να είναι όποιοι θέλουν να είναι».