Σοκάρουν τα βίαια περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Αυτή τη φορά είναι οι ανατριχιαστικές εικόνες από βίντεο που κυκλοφόρησε η Πυροσβεστική της πόλης την Κυριακή και δείχνουν τη στιγμή που ένας άνδρας ρίχνει μια βόμβα μολότοφ σε ένα ντελικατέσεν στην περιοχή του Μπρούκλιν.

Ο Τζόελ Μάνγκαλ, 38 ετών, φέρεται να πραγματοποίησε την επίθεση στο NR Rock Deli στο Bedford-Stuyvesant αφού τσακώθηκε εκεί με το προσωπικό, σύμφωνα με το FDNY και πηγές της αστυνομίας

Πλάνα από το εξωτερικό του ντελικατέσεν δείχνει τον ύποπτο να πυροδοτεί έναν από τους εμπρηστικούς μηχανισμούς πριν τον πετάξει από την μπροστινή πόρτα.

Η μολότοφ έπεσε στο εσωτερικό κοντά στη βιτρίνα των τυριών και των αλλαντικών, καλύπτοντας το τζάμι και τις γύρω περιοχές με φλόγες, σύμφωνα με τα σοκαριστικά πλάνα από το εσωτερικό του καταστήματος.

Ο Μάνγκαλ καταγράφηκε να προσπαθεί να ρίξει μια δεύτερη βόμβα μολότοφ στο ντελικατέσεν, αλλά να τον σταματά ένας πολίτης που του έριξε το εκρηκτικό από το χέρι.

Δύο εργαζόμενοι του καταστήματος βγήκαν έξω την τελευταία στιγμή. Ένας από αυτούς υπέστη τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του, ανέφεραν οι αρχές.

Ο Μάνγκαλ συνελήφθη από τους Πυροσβέστες και κατηγορήθηκε για εμπρησμό, επίθεση, απερίσκεπτη απειλή, εγκληματική κατοχή όπλου και εγκληματική δράση, ανέφερε το τμήμα.