Είναι η σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα εκτελεί την πρώην σύντροφό της μέρα μεσημέρι σε δρόμο του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη. Ήταν μια ξαφνική επίθεση, η οποία καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

Το θύμα έχει ταυτοποιηθεί ως η 51χρονη Nichelle Thomas. Στις εικόνες που εξασφάλισε η NY Post φαίνεται να πλησιάζει ένα κατάστημα, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι η πρώην της βρίσκεται από πίσω και είναι έτοιμη αν της επιτεθεί.

Καθώς το θύμα προσεγγίζει την πόρτα του καταστήματος, η 38χρονη Latisha Bell τρέχει, την πλησιάζει από πίσω και βγάζει το όπλο. Στη συνέχεια την πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και διέφυγε από το σημείο.

Το ανατριχιαστικό βίντεο τελειώνει με το θύμα να πέφτει στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι δύο γυναίκες είχαν σχέση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η NY Post. Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε οι δυο γυναίκες χώρισαν.

Η αστυνομία δεν έκανε γνωστό κάποιο κίνητρο για τον φόνο, ωστόσο οι ερευνητές εξετάζουν την πιθανότητα να είχε προηγηθεί κάποιος ερωτικός καβγάς.

Οι αυτόπτες μάρτυρες στην υπό κανονικές συνθήκες ασφαλή γειτονιά σοκαρίστηκαν από τη βία που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι. «Δουλεύω εδώ γύρω 12 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε εργαζόμενος στο κατάστημα. «Είναι τρομακτικό. Αν η σφαίρα δεν την είχε πετύχει, μπορεί να είχε πετύχει εμένα».

Η Bell παραδόθηκε κάποιες ώρες αργότερα στην αστυνομία μαζί με τον δικηγόρο της και σε βάρος της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για φόνο και εγκληματική κατοχή όπλου.

Ο πυροβολισμός που σημειώθηκε ήταν ο πρώτος που καταγράφηκε στη συγκεκριμένη γειτονιά φέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.