O Jerry Harris του «Cheer» («Τσιρλίντερς»), της φετινής καθηλωτικής σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix για τις περιπέτειες μιας ομάδας από μαζορέτες να κερδίσει το πρωτάθλημα, συνελήφθη και οι κατηγορίες είναι σοκαριστικές.

Το αστέρι του Netflix κατηγορείται για παραγωγή παιδικής πορνογραφίας, «δελεάζοντας ένα ανήλικο αγόρι να τραβήξει σεξουαλικά βίντεο και φωτογραφίες του εαυτού του».

Τα γραπτά μηνύματα στο αγόρι δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας: ο Harris του ζητά ξεκάθαρα να κάνει ό,τι κάνει γυμνός.

Ο 21χρονος συνελήφθη στο Σικάγο μετά την έρευνα του FBI και του έχουν απαγγελθεί ήδη κατηγορίες.

Εκπρόσωπος του Jerry Harris δήλωσε: «Αρνούμαστε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που έγιναν κατά του Jerry Harris, οι οποίοι φέρονται να έχουν συμβεί όταν ήταν έφηβος. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά γεγονότα».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο 13χρονος έστειλε τελικά στον Harris γυμνές φωτογραφίες και βίντεο («παρουσιάζουν τα γεννητικά του όργανα») και ο Harris απάντησε με επίσης γυμνές φωτογραφίες του και βίντεο που τον δείχνουν να αυνανίζεται.

Ακόμα χειρότερα, ο ανήλικος αποκάλυψε πως συνευρέθη ερωτικά με τον Harris στις τουαλέτες ενός αθλητικού γεγονότος για μαζορέτες. Αν κριθεί ένοχος, ο Jerry Harris είναι αντιμέτωπος ακόμα και με κάθειρξη 30 ετών…