Τη μάχη που έδωσε για 21 ημέρες με τον νέο κορονοϊό κατέγραφε και μοιραζόταν με τους 192.000 ακολούθους του  στο TikTok, ένας 23χρονος. Δημοσίευσε δεκάδες βίντεο ενώ δεν σταμάτησε ούτε τις μέρες που η υγεία του ήταν αρκετά επιβαρυμένη.

O λόγος για τον Καρίμ Σάλμεν. Ο νεαρός χρησιμοποίησε τη δημοφιλή πλατφόρμα για να προειδοποιήσει τον κόσμο για τους κινδύνους του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο 23χρονος ανέβασε σχεδόν 40 βίντεο στο TikTok, που δείχνουν την πορεία της υγείας του, ενώ συνεχίζει και τώρα, 24 ώρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο, να καταγράφει την νέα του καθημερινότητα στο σπίτι του, καθώς οι περιορισμοί παραμένουν και η μάχη συνεχίζεται καθώς παραμένει στο οξυγόνο.

@karimsalmenHAD TO UPDATE YOU ALL ON THIS ##NobodyNeedsToKnow ##FashionEssentials ##covid ##wearamask♬ original sound – kelseynolan3

Κάποια από τα βιντεάκια του από το νοσοκομείο ήταν πιο χιουμοριστικά, δίνοντας τον απαραίτητο τόνο αισιοδοξίας, ενώ άλλα πιο σοβαρά. «Ενημέρωση την 7η μέρα», έγραψε σε ένα από αυτά που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του στο TikTok, στις 16 Ιουλίου. «Έπρεπε να μεταφερθώ στην Εντατική, αλλά συνεχίζω να είμαι δυνατός. Το πιο δύσκολο μέρος ήταν η υποστήριξη της οικογένειάς μου, που αισθάνονταν σαν να μην μπορούν να κάνουν τίποτα γι ‘αυτό και βουρκώνουν όταν μου μιλούν, γιατί δεν ξέρουν τι μπορεί να συμβεί».

@karimsalmenMy mom cried after this ##NobodyNeedsToKnow ##FashionEssentials ##covid ##wearamask

♬ Smile – Lily Allen

Όταν χρειάστηκε να λάβει οξυγόνο, δεν σταμάτησε να στέλνει το δικό του δυνατό μήνυμα:

«Σας παρακαλώ, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί αυτός ο ιός, φορέστε τις μάσκες σας!» έγραψε στο βίντεο. «Δεν μπορώ να το τονίσω αυτό αρκετά, αυτός ο ιός δεν είναι αστείο. Παρακαλώ φορέστε τις μάσκες σας».

@karimsalmenALWAYS WITH A POSITIVE MINDSET, HOPEFULLY OUT SOON?? ##BiggestFan ##NotTheOne ##covid ##wearamask ##covidwontwin

♬ Love story discolines – ethanishung

@karimsalmenNorhing like home even tho I’m quarantined in my room for still having the virus ##RamsayReacts ##LookalikeEdit ##covid ##wearamask

♬ Pumped Up Kicks(Bridge & Law Remix) – Foster The People

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.