Σάλος με τον βασιλιά της Ταϊλάνδης: Κατηγορεί τη σύντροφο του για «απιστία απέναντι στον μονάρχη»

Η ανακοίνωση των ανακτόρων την χαρακτήριζε «αγνώμονα» και «φιλόδοξη»


ΚΟΣΜΟΣ
22:43
21/10/2019
Σάλος με τον βασιλιά της Ταϊλάνδης: Κατηγορεί τη σύντροφο του για «απιστία απέναντι στον μονάρχη»
3
loading

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βατζιραλόνγκορν αφαίρεσε όλους τους τίτλους και τα στρατιωτικά αξιώματα που είχε απονείμει στην βασιλική σύντροφό του, κατηγορώντας την για «απιστία απέναντι στον μονάρχη», όπως ανακοίνωσαν αργά απόψε τα ανάκτορα.

Η 34χρονη Σινινάτ Βονγκβατζιραπάκντι είχε αναγορευτεί επίσημη βασιλική σύντροφος μόλις τον περασμένο Ιούλιο. Δύο μήνες νωρίτερα ο βασιλιάς παντρεύτηκε την Σουτίντα Τιτζάι, 41 ετών, την έως τώρα υποδιευθύντρια της σωματοφυλακής του. Λίγες ημέρες πριν από τη στέψη του, τον Μάιο, της απένειμε τον τίτλο της βασίλισσας.

Η ανακοίνωση των ανακτόρων χαρακτηρίζει «αγνώμονα» και «φιλόδοξη» την Σινινάτ, η οποία επιχειρούσε «να ανέλθει στο ίδιο επίπεδο με τη βασίλισσα».

Η Σινινάτ, η οποία είναι υποπτέραρχος, πιλότος, νοσηλεύτρια και σωματοφύλακας, ήταν η πρώτη γυναίκα στην οποία απονεμήθηκε ο τίτλος της βασιλικής συντρόφου εδώ και έναν αιώνα.

Σύμφωνα με την δισέλιδη ανακοίνωση, η Σινινάτ «συμπεριφερόταν με τρόπους που δεν αρμόζουν στον τίτλο της» και «δεν ήταν ικανοποιημένη με τον τίτλο αυτόν» ενώ ταυτόχρονα «επιδεικνύει ανυπακοή απέναντι στον βασιλιά και της βασίλισσα».

Είχε προσπαθήσει επίσης να σταματήσει την αναγόρευση της Σουτίντα σε βασίλισσα πριν από τη στέψη του βασιλιά ο οποίος της έδωσε τη θέση της βασιλικής συντρόφου ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα λυνόταν «ένα πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει τη μοναρχία».

Όμως εκείνη καταχράστηκε την εξουσία που της είχε δοθεί και έδινε εντολές εκ μέρους του 66χρονου βασιλιά.

Ο βασιλιάς Μάχα Βατζιραλόνγκορν ανέβηκε στον θρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2016. Η βασίλισσα Σουτίντα είναι η τέταρτη σύζυγός του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Αρης567891

  Απίστευτο σούργελο ο βασιλιάς τους...

 2. avatar Μετάφραση !

  Στον πόλεμο μεταξύ των δυο γυναικών , νίκησε οριστικά και αμετάκλητα η Σουτίντα , που όχι μόνο έψησε τον παππού να την κάνει βασίλισσα , αλλά και ξεπάστρεψε εν ριπή οφθαλμού τη νεώτερης ηλικίας ερωμένη ! Έτσι ειν’ αυτά !

  1. avatar Χαχαχαχα

   Εγώ λέω πως ο τύπος, απλά ήθελε νέα βασιλική ερωμένη. Σιγά μην ακούει τι λέει η γυναίκα του αυτός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει