Αίρεση του σεξ και μεσαιωνικά όργια πίσω από τους θανάτους με βαλλίστρα στη Γερμανία

Το μυστήριο για τις συνθήκες των δολοφονιών συνεχίζεται


ΚΟΣΜΟΣ
18:37
15/05/2019
Αίρεση του σεξ και μεσαιωνικά όργια πίσω από τους θανάτους με βαλλίστρα στη Γερμανία
3
loading

Οι μυστηριώδεις πέντε θάνατοι με βαλλίστρα σε ξενοδοχείο και σε σπίτι στη Γερμανία που έχουν αναστατώσει την αστυνομία και έχουν συγκλονίσει τους πολίτες, σχετίζονται με σεξουαλικό κύκλο που λειτουργούσε σαν μια «αίρεση του σεξ» με έντονα μεσαιωνικά στοιχεία, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.

Τα θύματα της υπόθεσης θεωρείται ότι συμμετείχαν σε ένα ιδιότυπο φετιχιστικό όργιο και μοιράζονταν το πάθος για την αλχημεία του Μεσαίωνα και τα όπλα.

Έως τώρα η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την 30χρονη Φαρίνα Κασπάρι η οποία θεωρείται πως ήταν αυτή που δολοφόνησε με τη βαλλίστρα τα δύο πρώτα θύματα, πριν να τη στρέψει στον εαυτό της και να αυτοκτονήσει με ένα βέλος στον λαιμό.

Επιπλέον, οι γερμανικές Αρχές εξακρίβωσαν πως το σπίτι εντός του οποίου βρέθηκαν οι δύο τελευταίες νεκρές γυναίκες στο Γουίτινγκεν τη Δευτέρα, άνηκε σε ένα από τα τρία θύματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο του χόστελ στο Πασσάου το Σάββατο.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και ο 53χρονος Τόρστεν Βάις, ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του χόστελ, ο οποίος περιγράφεται ως μία κυριαρχική φιγούρα που συμπεριφερόταν στις γυναίκες σαν να είναι «σκλάβες» και ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με μεσαιωνικά κειμήλια, όπλα και μία κούκλα γεμάτη με αίματα στον πάγκο του μαγαζιού.

Ο Βάις φαίνεται να ασκούσε έλεγχο στις 4 γυναίκες σαν ένας ηγέτης σέχτας, χρησιμοποιώντας τη σωματική του δύναμη αλλά και εκβιάζοντάς τις ψυχολογικά.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του στενού του περιβάλλοντος φαίνεται πως είχε έντονο ενδιαφέρον για τη βία και πιο συγκεκριμένα για τα παιχνίδια υποταγής, καθώς χαρακτηριστικά περιγράφεται πως αντλούσε ηδονή από το να κάνει γυναίκες «σκλάβες» του.

«Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι όλοι ήταν μέλη ενός σεξουαλικού κύκλου με εστίαση στην περίοδο του Μεσαίωνα. Ο Τόρστεν Βάις μπορεί να ήταν ο γκουρού της ομάδας» είπαν.

Τυπικά ο Βάις είχε σοβαρή σχέση με το ένα εκ των θυμάτων με το οποίο είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Υπενθυμίζεται πως η επίσημη αιτία των θανάτων δεν έχει εξακριβωθεί καθώς τα αποτελέσματα των αυτοψιών αναμένονται την Πέμπτη.

Ο Εισαγγελέας του Passau δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πέντε νεκρούς, μόνο αυτό ξέρουμε. Όλα τα άλλα είναι αμφίβολα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar σουρταφερτας

    και με βαλλιστρα ετσι? ντυμενη ζηνα ηταν αραγε?

  2. avatar Λοπάτκι

    Κρίμα! Έχασαν την πολύχρωμη παρέλαση!

  3. avatar alemao222

    της ανωμαλιας γινεται

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει