Δεν είναι λίγοι αυτοί που μετά από ένα δύσκολο χωρισμό βρίσκουν παρηγοριά σε ανθυγιεινές συνήθειες όπως το κάπνισμα και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Μια 46χρονη από το Μίσιγκαν, ωστόσο, απέκτησε μια ιδιαίτερα περίεργη συνήθεια: άρχισε να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες… γατοτροφής!

Η γυναίκα είναι, μάλιστα, τόσο εθισμένη στην τροφή για τα κατοικίδια, ώστε να καταναλώνει 900 μερίδες γατοτροφής κάθε ημέρα!

Μετά το χωρισμό, καθόταν πολλές ώρες στο σπίτι της, με μόνη συντροφιά τις τρεις γάτες της, όταν μπήκε στον «πειρασμό» να δοκιμάσει την τροφή τους. Αυτό όμως που ξεκίνησε σαν μια αθώα παρόρμηση εξελίχθηκε σε κανονικό εθισμό.

«Είναι μια έκρηξη γεύσης στο στόμα και την αγαπάω», εξηγεί. «Όταν άρχισαν να σκέφτομαι για μια συγκεκριμένη γεύση γατοτροφής, μου τρέχουν τα σάλια».

Η περίεργη αυτή συνήθεια της 46χρονης Mary, δεν μπορεί φυσικά να γίνει κατανοητή από το συγγενικό της περιβάλλον. «Είναι αηδία, υπάρχουν τέσσερις βασικές κατηγορίες τροφίμων και η γατοτροφή δεν είναι μία από αυτές», λέει ο αδελφός της, Tommy, μιλώντας για τον εθισμό της Mary σε τηλεοπτική εκπομπή.