Το φαινόμενο που έχει τρομάξει τους οδηγούς στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας

«Άνθρωποι είχαν σταματήσει στην άκρη του δρόμου και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στα οχήματά τους»


ΚΟΣΜΟΣ
19:49
12/07/2018
Το φαινόμενο που έχει τρομάξει τους οδηγούς στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας
4
loading

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι διεκδικούν αποζημιώσεις για ζημιές που υπέστησαν τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο Malanda Millaa Millaa, στο Βόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Κομμάτι του δρόμου μεταξύ των πόλεων Tarzali και Jaggan είχε πρόσφατα στρωθεί με νέα άσφαλτο, η οποία όμως λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, έλιωσε με αποτέλεσμα να καθιστά άκρως επικίνδυνη τη διέλευση και να προκαλεί φθορές σε οχήματα.

«Τρομοκρατήθηκα όταν διαπίστωσα πως οι τροχοί του αυτοκινήτου είχαν καλυφθεί από τρεις ίντσες πίσσας. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν σταματήσει στην άκρη του δρόμου και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στα οχήματά τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η οδηγός Μπρίτζετ Ντέιλι.

pic

Την Τετάρτη 11/7, το Υπουργείο μεταφορών και συγκοινωνιών έκλεισε τη διαδρομή προκειμένου να γίνουν άμεσα έργα επισκευής του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η άσφαλτος που τοποθετήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο δρόμο από την εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο, υπέστη ζημιές εξαιτίας των απότομων συνθηκών των καιρικών συνθηκών.

«Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων», ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της περιφέρειας, Σάντρα Μπερκ και πρόσθεσε: «Είχαμε ακραίες καιρικές συνθήκες στο δρόμο Malanda Millaa Millaa... Ο ασυνήθιστα κρύος και υγρός καιρός σε συνδυασμό με τα έργα και την επίδραση του ζεστού καιρού, είχαν ως προκάλεσαν αυτήν την κατάσταση».

Το υπουργείο έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να αποζημιωθούν οι άνθρωποι για τις ζημιές που υπέστησαν τα αυτοκίνητά τους. «Όλες οι αιτήσεις για αποζημίωση θα αξιολογηθούν κατά περίπτωση. Το υπουργείο διαβεβαιώνει πως η καταβολή των αποζημιώσεων θα γίνει το συντομότερο δυνατό», ανέφερε η Μπερκ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Τζέιμς

  Στην Ελλάδα δεν υπάρχει άσφαλτος καινούργια

 2. avatar Στην ελλαδιτσα μας,

  Θα πάρουν αποζημίωση οι εργολάβοι από τους οδηγούς!
  Μια χαρά!

 3. avatar αλμαρκο

  Για μας αυτά είναι καθημερινά

 4. avatar CYCRON

  σιγά το θέμα και στην { ΕΛΛΆΔΑ } ΈΤΣΙ ΚΆΝΟΥΝ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει