Θέλει ακόμα μεγαλύτερα οπίσθια παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο θα τη σκοτώσει!

Της αρνήθηκαν άλλη μια πλαστική, βάζοντας το τέλος που εκείνη δεν μπορεί


ΚΟΣΜΟΣ
20:16
18/05/2018
Θέλει ακόμα μεγαλύτερα οπίσθια παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο θα τη σκοτώσει!
1
loading

Είναι αλήθεια διαχρονική πως αν ξεκινήσεις τις πλαστικές και τις προσθετικές, δεν έχεις τέλος μετά και λαμπρό παράδειγμα είναι εδώ η Patricia.

Μια γυναίκα που δουλεύει σε φάμπρικα του Ντιτρόιτ το πρωί, το βράδυ μετατρέπεται όμως σε DJ και μοντέλο και έχει υποβληθεί σε προσθετική δύο φορές για να κάνει τους υπερμεγέθεις γλουτούς της ακόμα μεγαλύτερους.

Μόνο που τώρα οι γιατροί τής αρνούνται και τρίτη, καθώς μερικά γραμμάρια παραπανίσιου λίπους θα τη στείλουν στον άλλο κόσμο!

Η «Supa Woman», όπως αυτοαποκαλείται, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Botched» του καναλιού «E!» για να ικετεύσει τους πλαστικούς χειρουργούς να εγχύσουν ακόμα περισσότερο λίπος στους γλουτούς της, κάνοντάς τους πιο στρογγυλούς. Τώρα εμφανίζεται ευχαριστημένη με το μέγεθος, δεν της αρέσει όμως το σχήμα, θέλοντας να κάνει τα οπίσθιά της πιο στρογγυλεμένα.

ffjdi2

Μόνο που οποιαδήποτε τέτοια επέμβαση θα μπορούσε να αποδειχθεί πλέον μοιραία. Ο δρ Terry Dubrow την προειδοποίησε μάλιστα αυστηρά: «Αν σου βάλουμε κι άλλο λίπος κι αυτό καταλήξει στους πνεύμονες και τους μπλοκάρει, τότε δεν θα βιώσεις απλώς την ανάσα σου να κόβεται, αλλά θα πεθάνεις».

Οι γιατροί άκουσαν εμβρόντητοι πως η κοπέλα είχε υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση, ζητώντας από τον πλαστικό της να εγχύσει το λίπος που μάζεψε από το σώμα της στους γλουτούς της. Κάτι που έγινε και δεύτερη φορά, με την ποσότητα του λίπους στο επίμαχο σημείο να κάνει τους δυο γιατρούς να τρίβουν τα μάτια τους.

Εκείνη τους είπε βέβαια πως χάρη στα οπίσθιά της κάνει καριέρα, κι έτσι δεν παίρνει και πολλή συζήτηση…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar υπάρχει λύση

    Μπορεί να αντικαταστήσει το κεφάλι με τους υπάρχοντες γλουτούς για να κάνει χώρο για τους νέους

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει