Η Shannon Geise από το Φοίνιξ της Αριζόνα περίμενε να γεννήσει μέχρι το αργότερο τις 14 Νοεμβρίου κι έτσι μια εβδομάδα νωρίτερα, έχοντας και το «ok» από τον γιατρό της, άρχισε να ετοιμάζεται για την άφιξη του μωρού.

Ο μικρός Sebastian είναι το 5ο παιδί της, καθώς προηγήθηκαν ακόμα τρία αγόρια και η μονάκριβη κόρη της Olivia, 17 μηνών.

Έχοντας ακόμα τέσσερις γέννες στο «βιογραφικό» της, ήξερε τι να περιμένει και όταν ένας οξύς πόνος την ξύπνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα δεν ξαφνιάστηκε. Όταν στη συνέχεια έσπασαν τα νερά, ήξερε και πάλι πως είχε χρόνο στη διάθεσή της. Πήρε την τσάντα της, περιποιήθηκε τον εαυτό της για να νιώθει όμορφη καθώς θα υποδεχόταν τον γιο της.

Αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο και να τηλεφωνήσει στον πατέρα των παιδιών της- που μένει σε άλλο σπίτι με τα τρία αγόρια- για να τη μεταφέρει στο μαιευτήριο.

Αλλά ο Sebastian είχε άλλα σχέδια.

6a175pyj

Λιγότερο από μισή ώρα μετά, οι συσπάσεις άρχισαν να δείχνουν πως δεν είχε τόσο χρόνο όσο νόμιζε και η Shannon κατάλαβε πως δεν υπήρχε χρόνος για να ειδοποιήσει κανέναν, έπρεπε απλώς να φτάσει στο μαιευτήριο. «Δεν μπορούσα να περιμένω για κανέναν και για τίποτα, έπρεπε να τρέξω στο μαιευτήριο. Και τότε συνειδητοποίησα πως ίσως και αυτό να μην είναι τόσο εύκολο».

Έτσι άρπαξε την τσάντα, τα κλειδιά της και τη μικρή Olivia κι έτρεξε στο αυτοκίνητό της. Η κλινική ήταν μόνο 15 λεπτά μακριά.

«Φοβόμουν πως τελικά θα προλάβω να φτάσω αλλά δεν θα προλάβω την επισκληρίδιο» περιγράφει στο USA Today. Αλλά τελικά τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται πολύ πιο γρήγορα κι έτσι έκανε δεξιά και σταμάτησε το αυτοκίνητο, νιώθοντας έντονους πόνους.

Με μια μεγάλη κι επώδυνη σύσπαση ουσιαστικά άρχισε να γεννάει, μέσα στο αυτοκίνητο, και με την κόρη της στο πίσω κάθισμα να βλέπει Angry Birds.

Προσπάθησε να μην φωνάξει ενώ ακόμα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε, λίγα μόλις λεπτά μακριά από το μαιευτήριό της.

Ένιωσε πως ο γιος της ήταν έτοιμος και πως εκείνη έπρεπε απλώς να δώσει μία ώθηση. Πήρε μια βαθιά ανάσα, έσπρωξε τρεις φορές και έπιασε το μωρό της με τα χέρια της. Στην αρχή ο Sebastian δεν έκλαιγε κι εκείνη άρχισε να του τρίβει την πλάτη, όπως είχε δει στη τηλεόραση. Μόλις άκουσε το κλάμα του κάλεσε την Άμεση Δράση. «Μόλις γέννησα στο αυτοκίνητό μου» είπε. Αρνήθηκε να περιμένει το ασθενοφόρο γιατί έκρινε πως θα έφτανε πιο γρήγορα με το αυτοκίνητό της στο μαιευτήριο. Οι αρχές ειδοποίησαν το νοσοκομείο για να είναι σε ετοιμότητα.

Κρατώντας το νεογέννητο στο ένα της χέρι, η νεαρή γυναίκα οδήγησε αργά και προσεκτικά μέχρι το μαιευτήριο. Εκεί την είδε μια νοσοκόμα κι έσπευσε να τη βοηθήσει. Λίγη ώρα αργότερα, μέσα στην κλινική, έκοβε τον ομφάλιο λώρο. Μια μεγάλη περιπέτεια έφτανε στο τέλος της και μια ακόμα μεγαλύτερη μόλις άρχιζε.

dffsrttgfdfh