Έκπληκτοι έμειναν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδονησίας όταν ένας ασθενής παραπονέθηκε για έντονο πόνο και δυσκολία στην ούρηση. Οι ακτινογραφίες έδειξαν κάποια αντικείμενα μέσα στο πέος του 48χρονου άνδρα, που προκάλεσαν νεφρική ανεπάρκεια και ουρολοίμωξη.

Ο άνδρας για άγνωστο λόγο έβαλε στην τρύπα ούρησης του πέους του ένα εργαλείο εξαγωγής κάρτας SIM, ένα μικρό καλώδιο και ένα λάστιχο. Τα αντικείμενα δημιούργησαν κάτι σαν θρόμβο, εμποδίζοντας τη λειτουργία του οργάνου.

Οι χειρουργοί που αφαίρεσαν τη μάζα, που ήταν 5×3 εκατοστά, δήλωσαν ότι το εργαλείο εξαγωγής κάρτας SIM ήταν στο κέντρο της.

Ο 48χρονος από την Ινδονησία είπε στους γιατρούς ότι ποτέ δεν είχε εισαγάγει οποιαδήποτε «ξένα αντικείμενα».

Ο άνδρας περιγράφεται στην ιατρική έκθεση ως σεξουαλικά δραστήριος, ενώ δεν είχε καταγραφεί καμία ψυχιατρική διαταραχή, όταν αρχικά ζήτησε ιατρική βοήθεια.

Ψυχίατροι αργότερα διέγνωσαν στον άνδρα μια διαταραχή προσαρμογής – μια συναισθηματική αντίδραση στο στρες ή σε κάποια αλλαγή στη ζωή του και του χορήγησαν αντιψυχωτικά φάρμακα.

Δεν εξήγησαν, ωστόσο, τι φταίει για την αντίδρασή του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Mail» κι ευτυχώς για τον ίδιο η πράξη αυτή δεν του άφησε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με γιατρούς, τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, αλλά πρέπει να γίνει έρευνα σε βάθος για να κατανοήσουν γιατί οι άντρες επιλέγουν να «ανοίξουν» την ουρήθρα τους.