Μια άγρια καταδίωξη με υψηλές ταχύτητες κατέληξε με μια γυναίκα οδηγό να φτάνει με την BMW σε μια δημοφιλή παραλία του Λος Άντζελες και να πέφτει στον Ειρηνικό Ωκεανό – με την ίδια στη συνέχεια να προσπαθεί να απομακρυνθεί κολυμπώντας, αφήνοντας πίσω της δύο σκυλιά.

Το βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο να περνάει με ταχύτητα από τη διάσημη προβλήτα της Venice Beach που ήταν γεμάτη κόσμο γύρω στις 11:20 μ.μ. του Σαββάτου και να πέφτει κατευθείαν στο κύμα, εκτοξεύοντας νερό ψηλά στον αέρα.

«Ξαφνικά, από το πουθενά ακούς τα λάστιχα να στριγκλίζουν και “Μπουμ!”», δήλωσε ο μάρτυρας, Yerucham Klein, στο KCAL. «Ήταν απλά τρελό. “Τι συνέβη; Τι συμβαίνει;”, αναρωτιόμασταν».

Η οδηγός -που περιγράφεται ως μια γυναίκα γύρω στα 20, η οποία έφυγε τρέχοντας όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τη σταματήσουν για υπερβολική ταχύτητα- κατάφερε να βγει από το SUV και να κολυμπήσει.

Δεκάδες θεατές παρακολουθούσαν από την αποβάθρα και την παραλία τη γυναίκα να μπαίνει στο νερό μέχρι που της πέταξαν ένα σωσίβιο και την ανέβασαν σε ένα σκάφος του τμήματος του σερίφη του Λος Άντζελες.

«Προσπαθούν να σε σώσουν!», της είπε ένας παρευρισκόμενος, σύμφωνα με το «Westside Current». «Άφησέ τους να σε βοηθήσουν».

Εντωμεταξύ, διασώθηκε ένα από τα δύο κατοικίδια της οδηγού από τη βυθιζόμενη BMW της. Το άλλο κατάφερε να βγει μόνο του από το όχημα. Κανένα από τα δύο δεν τραυματίστηκε.

Ένα βίντεο έδειξε έναν ένστολο αστυνομικό να μεταφέρει ένα μαύρο κουτάβι κάτω από τη μασχάλη του.

Πριν καταλήξει στην παραλία, η οδηγός είχε καταγραφεί να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα.

Η οδηγός συνελήφθη αργότερα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ τα σκυλάκια της τέθηκαν υπό τη φροντίδα ειδικών, σύμφωνα με τη New York Post.