Δερμάτινα jackets, κολάν, σορτς, φορέματα, παντελόνια, φούστες ήταν τα απόλυτα must have κομμάτια για τη σεζόν που μας πέρασε…κι εσείς τα λατρέψατε τόσο πολύ που με δυσκολία τα αποχωριστήκατε με το που μπήκε το καλοκαίρι. Σας έχουμε υπέροχα νέα. Το leather φοριέται και το καλοκαίρι! Θέλετε να μάθετε πώς;

Το δερμάτινο jacket

Το αγαπημένο σας δερμάτινο glam rock jacket, φορέστε το στις βραδινές σας εξόδους με τα πιο girly κομμάτια της ντουλάπας σας! Συνδυάστε το με το floral φορεματάκι σας ή με μία mini πουά φούστα, ένα απλό λευκό t-shirt και τις χαριτωμένες μπαλαρίνες σας.

Το δερμάτινο παντελόνι

Το αγαπημένο σας δερμάτινο παντελόνι φορέστε το με ένα απλό λευκό φαρδύ t-shirt και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Ολοκληρώστε το υπέροχο look σας με αρκετά βραχιόλια και φροντίστε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας να είναι όσο πιο απλά γίνεται.

Η δερμάτινη φούστα

Τη mini δερμάτινη φούστα σας συνδυάστε τη με ένα απλό top με V και ολοκληρώστε το look σας με μία ζώνη και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Εάν θέλετε κάτι πιο chic συνδυάστε τη με ένα λευκό μεσάτο πουκάμισο.

Την ψηλόμεση pencil φούστα σας για ένα glam rock στυλ συνδυάστε τη με ένα εφαρμοστό t-shirt με στάμπα από κάποια συναυλία το οποίο θα φορέσετε από μέσα. Ολοκληρώστε το υπέροχο look σας φυσικά με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.

Το δερμάτινο σορτς

Για μία casual εμφάνιση συνδυάστε το με ένα απλό λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι σανδάλια.

Εάν θέλετε κάτι πιο κομψό, φορέστε το με μια oversized πουκαμίσα ή με ένα λευκό πλεκτό top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.