Με στόχο τη στήριξη της Κεφαλονιάς και των κατοίκων της και με αίσθημα ευθύνης, η Aegean προχωρά σε άμεση μείωση των ναύλων και ενίσχυση των δρομολογίων προς το νησί, προκειμένου να ανακουφίσει, αλλά και να διευκολύνει τους πληγέντες κατοίκους και τις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία από σήμερα και μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου:

– Αυξάνει τα δρομολόγια προς και από την Κεφαλονιά με την εισαγωγή καθημερινής πτήσης αντί πτήσεων 4 φορές την εβδομάδα.

– Η εταιρεία σε όλες τις πτήσεις και για όλες τις θέσεις θα προσφέρει μία τιμή ναύλου για απλή διαδρομή που ανέρχεται σε 33 ευρώ (+φόρους αεροδρομίων). Η έκδοση του εισιτηρίου μπορεί να γίνει από σήμερα 6 Φεβρουαρίου ενώ το ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2014.

Υπενθυμίζεται ότι η AEGEAN ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΤΕΕ και προσέφερε εντελώς δωρεάν έκτακτες πτήσεις προκειμένου να μεταφέρει άμεσα κλιμάκια μηχανικών και ειδικών εμπειρογνωμόνων του ΤΕΕ, για την υποστήριξη των κατοίκων της Κεφαλονιάς.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την Κεφαλονιά

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.