Το διεθνές smartphone brand HONOR παρουσίασε τη νέα σειρά HONOR 50. Διαθέτοντας μοντέρνο σχεδιασμό με μεγάλη έμφαση στην κάμερα (φωτογραφία και video), η σειρά HONOR 50 ανταποκρίνεται στις ανάγκες των νέων σήμερα. Αναγνωρίζοντας την τάση λήψης και κοινής χρήσης περιεχομένου εν κινήσει, η σειρά HONOR 50 σημειώνει ένα άλμα προς τα εμπρός στη λήψη φωτογραφιών και video, φέρνοντας στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία vlogging.

Ενισχυμένη κάμερα για επαγγελματικές λήψεις video και φωτογραφίας!

Με την ταχεία ανάπτυξη σύντομης διάρκειας βίντεο τους τελευταίους 18 μήνες, οι νέοι στράφηκαν όλο και περισσότερο στο vlogging για να καταγράψουν και να μοιραστούν όλα τα σημαντικά ορόσημα της ζωής τους. H σειρά HONOR 50 οδηγεί τη λήψη βίντεο στο επόμενο επίπεδο, χάρη στο καινοτόμο hardware και λογισμικό, επιτρέποντας στους χρήστες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, όποτε και όπου κι αν βρίσκονται.

Το HONOR 50 Pro είναι εξοπλισμένο με διπλές βιντεοκάμερες στο μπροστινό μέρος. Η βιντεοκάμερα 12MP φέρει ευρεία γωνία 100 μοιρών και ιδανικό εστιακό μήκος πορτρέτου 18 mm, ενώ η κάμερα 32MP διατηρεί περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας, παρέχοντας εικόνες υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Το AI Wide-Angle Smart Switching και το Super Night Mode είναι επίσης διαθέσιμα για τις διπλές βιντεοκάμερες στο μπροστινό μέρος, επιτρέποντας ακόμη περισσότερες επιλογές κατά το vlogging. Επιπλέον, το HONOR 50 Pro είναι εξοπλισμένο με έξι λειτουργίες λήψης πολλαπλών φακών, με συνδυασμούς που χρησιμοποιούν την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα. Κατά τη λήψη βίντεο, οι χρήστες μπορούν επίσης να εφαρμόσουν διάφορες λειτουργίες, να τραβήξουν μια στιγμή ως φωτογραφία και λήψεις ευρείας γωνίας, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις ενός Vlog.

Βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία vlogging, η σειρά HONOR 50 διευκολύνει την εγγραφή περιεχομένου περισσότερο από ποτέ, με ένα απλό και εύχρηστο λογισμικό. Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, η σειρά HONOR 50 διαθέτει έως και τρία μικρόφωνα για καλύτερη επίδοση ήχου κατά τη λήψη βίντεο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα μικρόφωνα στα ασύρματα ακουστικά Bluetooth τους για να επιτύχουν απομακρυσμένη ασύρματη εγγραφή, παρέχοντας ένα πρόσθετο επίπεδο ευκολίας κατά την αποστολή του video. 

Εξοπλισμένο με ανώτερες δυνατότητες φωτογραφίας, τόσο τα HONOR 50 όσο και το HONOR 50 Pro διαθέτουν μια τετραπλή οπίσθια κάμερα, η οποία περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 108MP, κάμερα ευρείας γωνίας 8MP, macro κάμερα 2MP και κάμερα βάθους 2MP. Ο συνδυασμός διαφορετικών φακών προσφέρει στους χρήστες βελτιωμένη εμπειρία λήψης, παρέχοντας καθαρότερες φωτογραφίες, ευρύτερη γωνία θέασης και πιο πλούσιες λεπτομέρειες.

Διαμαντένιο φινίρισμα και premium σχεδιασμός!

Συνδυάζοντας το κόσμο της μόδας και της τεχνολογίας, η σειρά HONOR 50 θέτει για άλλη μια φορά το στάνταρτ της αισθητικής στα smartphones. Εμπνευσμένο από τα κλασικά σχέδια δαχτυλιδιών των επώνυμων κοσμημάτων, η σειρά HONOR 50 υιοθετεί τον ίδιο κλασικό, διαχρονικό σχεδιασμό δαχτυλιδιών γύρω από την κάμερα.

Διατίθεται σε μια σειρά από εκπληκτικά χρώματα, Frost Crystal, Amber Red, Emerald Green και Midnight Black, η σειρά HONOR 50 έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού χρήστη. Το χρώμα Frost Crystal δημιουργήθηκε μέσα από μια καινοτόμα διαδικασία σχεδιασμού, δημιουργώντας ένα φινίρισμα με διαμάντια που λάμπει κάτω από το φως.

Εντυπωσιακή εμπειρία θέασης χάρη στην έγχρωμη ultra slim bezel οθόνη 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων.

Η οθόνη της σειράς HONOR 50 Series προσφέρει βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων για μια απαράμιλλη χρωματική εμπειρία με εκπληκτικά γραφικά. Με υψηλή αντίθεση, DCI-P3 100% χρωματική γκάμα και 439 PPI, το HONOR 50 Pro προσφέρει μεγαλύτερο ποσοστό χρωμάτων και βελτιωμένη ανάλυση, παρέχοντας στους χρήστες μια συναρπαστική και πραγματική εμπειρία θέασης, ιδανική για παρακολούθηση ταινιών, περιήγηση στο διαδίκτυο , φωτογραφίες ή παιχνίδια.

Όλες οι συσκευές της σειράς HONOR 50 , υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η σειρά HONOR 50 είναι ιδανική για τους δημιουργούς περιεχομένου που αναζητούν μια πιο ομαλή εμπειρία δημιουργίας και μεταφοράς περιεχομένου. Η σειρά HONOR 50 έχει πιστοποιηθεί με το TÜV Rheinland EyeComfort Display 2.0 Certification ώστε το διάβασμα , η παρακολούθηση ταινιών και video να γίνεται πιο ξεκούραστη για το χρήστη. 

Ταχύτατη φόρτιση έως 100W! 

Με συνδεσιμότητα 5G,  χρήση απαιτητικών εφαρμογών, λήψη , προβολή βίντεο και gaming η κατανάλωση της μπαταρίας γίνεται με πιο μεγάλο ρυθμό. Η σειρά HONOR 50 επιτρέπει στους χρήστες πολύ γρήγορα να βελτιώνουν την χρήση της μπαταρίας διπλού κυκλώματος μονής κυψέλης που επιτυγχάνει γρήγορη φόρτιση 66W στο HONOR 50 και έως 100W στο HONOR 50 Pro, αυξάνοντας την ισχύ στο μέγιστο.

Τα HONOR 50 και HONOR 50 Pro έρχονται με μπαταρία 4300mAh και 4000mAh αντίστοιχα, παρέχοντας εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια αυτονομίας. Σύμφωνα με τις εσωτερικές δοκιμές της HONOR, το HONOR 50 μπορεί να τροφοδοτηθεί έως και 70% από το 0% σε μόλις 20 λεπτά, ενώ το HONOR 50 Pro μπορεί να φορτιστεί έως και 90% στον ίδιο χρόνο.

Αποκλειστικές Τεχνολογίες και καινοτομίες της HONOR 

Το HONOR 50 και το HONOR 50 Pro κάνουν χρήση του επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 778G 5G, διασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση και κατανάλωση στην μπαταρία. Επιπλέον, η σειρά HONOR 50 έρχεται με καινοτομίες όπως το GPU Turbo X και το Hunter Boost που «ξεκλειδώνουν» περαιτέρω τις δυνατότητες του επεξεργαστή 778G 5G. 

Με το GPU Turbo X, το gaming περνάει σε άλλο επίπεδο, αφού βελτιώνει τα γραφικά και μειώνει σημαντικά την κατανάλωση της μπαταρίας.  

Η σειρά HONOR 50 είναι συμβατή με το Magic UI 4.2 το οποίο παρέχει μοναδική συνδεσιμότητα και αλληλεπίδραση με όλες τις υπόλοιπες έξυπνες συσκευές. 

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα 5G, η σειρά HONOR 50 υποστηρίζει dual 5G και Link Turbo, το οποίο επιτρέπει μια εξαιρετική εμπειρία δικτύου σε σχεδόν κάθε σενάριο. Αξιοποιώντας τις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μεγάλων δεδομένων, το Link Turbo αναλύει αυτόματα τα μοντέλα χρήσης των χρηστών και τις συνθήκες δικτύου για να βρει τον καλύτερο τρόπο για να προσφέρει ένα βέλτιστο αποτέλεσμα και να αλλάζει απρόσκοπτα μεταξύ δικτύων Wi-Fi ή 5G για να αυξήσει την ταχύτητα λήψης υιοθετώντας ταυτόχρονα και τα δύο δίκτυα.

Διαθεσιμότητα

Το HONOR 50 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις διεθνείς αγορές και στην Ελλάδα. Ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.