Ο Σέρχιο Ράμος είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν για την επόμενη διετία, με την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο να τον ανακοινώνει… δίχως γκάφες αυτή τη φορά!

Έπειτα από το ιστορικό φινάλε της απίθανης παρουσίας του στην Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας τα πάντα και όντας ένας από τους πιο εμβληματικούς αρχηγούς που πέρασαν από τους «μερένγκες», ο Σέρχιο Ράμος είναι πλέον μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν από το πρωί της Πέμπτης μέχρι και το 2023.

Ο Ισπανός αμυντικός που έχασε και το φετινό Euro λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε μέσα στην περασμένη σεζόν και… δεν κατάλαβε την διορία που του είχε βάλει ο Πέρεθ για ν’ απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για την Παρί την Τετάρτη και πλέον είναι και με τη βούλα μέλος του συνόλου του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Είναι μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα και τη ζωή μου, κάτι εντελώς καινούργιο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα και είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτό το πρότζεκτ στην Παρί» είπε ο Σέρχιο Ράμος.

Πηγή: gazzetta.gr