Απογοήτευση φαίνεται ότι έχει προκαλέσει στον Λεονάρντο Μπονούτσι η μεταγραφή του στη Μίλαν, σχεδόν πέντε μήνες μετά από τη μεταγραφή του. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο έμπειρος στόπερ δεν αποκλείεται να ψάξει από τώρα την αποχώρησή του από τους «ροσονέρι», καθώς βλέπει ότι η επόμενη σεζόν δύσκολα θα έχει και ταξίδι… στα αστέρια για την ομάδα του, αφού ήδη βρίσκεται 14 βαθμούς μακριά από τη ζώνη που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Μάλιστα, η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι ο Μπονούτσι αμφιβάλει πλέον έντονα για το πρότζεκτ της Μίλαν και πως εξετάζει την περίπτωση να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι. Άλλωστε, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει εκφράσει πολλές φορές την εκτίμησή του για τον 30χρονο διεθνή Ιταλό και θα τον ήθελε στην ομάδα του. Ειδικά για την ικανότητα που έχει εκείνος να βρίσκει συμπαίκτες του με βαθιές μπαλιές.

Η εφημερίδα, που έχει σχεδόν πάντα ακριβέστατο ρεπορτάζ από τις δύο ομάδες του Μιλάνου (Μίλαν και Ίντερ), υποστηρίζει ότι ο Μπονούτσι δεν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να φύγει από την Ιταλία, αλλά πλέον δεν θα έλεγε «όχι», καθώς ο ένας από τους γιους του ξεπέρασε μια σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε. Παρί και Τσέλσι φέρονται επίσης να ενδιαφέρονται για τον Μπονούτσι, αλλά οποιοδήποτε deal θα είναι δύσκολο, καθώς η Μίλαν είχε πληρώσει στη Γιουβέντους 40 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.