Η Αλδοσίβι κατέληξε σε συμφωνία με τον Εμάνουελ Ινσούα για την επέκταση του δανεισμού και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με την ΑΕΚ, σύμφωνα με tweet από Αργεντινό ρεπόρτερ.

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ, η οποία περιμένει μια απάντηση από την Αλδοσίβι για το αν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Αργεντινό μπακ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Αργεντινός ρεπόρτερ, η Αλδοσίβι τα βρήκε σε όλα με τον Ινσούα για την επέκταση του δανεισμού για έξι ακόμη μήνες, αλλά απομένει η έγκριση από την ΑΕΚ.

Τυπικά πάντως ο δανεισμός του Ινσούα ολοκληρώνεται την Τετάρτη (30/06) αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

«Η Αλδοσίβι κατέληξε σε συμφωνία με τον Εμάνουελ Ινσούα για την επέκταση του δανεισμού. Απομένει η συμφωνία με την ΑΕΚ, του συλλόγου που ανήκει. Αν παραμείνει, είναι μια ακόμη ενίσχυση», αναφέρει το σχετικό tweet.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.