Ο Εμάνουελ Ινσούα, αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκδήλωση για τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού, την επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Εμάνουελ Ινσούα με τον Περέα. Ο Αργεντινός μπακ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, αποκάλυψε για πρώτη φορά την επιθυμία του να παραμείνει στους «πράσινους».

«Το πόδι μου είναι πολύ καλά και θα γυρίσω πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και απ’ ότι περίμενα και εγώ ο ίδιος. Προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα αλλά όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή. Εγώ νιώθω πως θα μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς της ομάδας που επανήλθα τόσο γρήγορα», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, αποκάλυψε την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό: «Πάντα είμαι ξεκάθαρος, είμαι εδώ για 3η χρόνια και εδώ στην Αθήνα είναι χαρούμενη η οικογένεια μου. Θέλω να μείνω αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε γύρω από το νέο συμβόλαιο. Η πρόθεση μου είναι να μείνω, αυτή είπα και στον μάνατζερ μου. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν έχει μιλήσει για την ώρα με κανέναν επίσημα για το θέμα αυτό: «Μου είπαν τι γράφουν στις εφημερίδες. Ποτέ δεν μίλησα, ποτέ δεν είχα κάτι επίσημο. Νομίζω πάντα η πρόθεση μου ήταν ο Παναθηναϊκός. Μακάρι να φτάσουμε σε μια συμφωνία και να μείνω εδώ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις ανανεώσεις των Ελλήνων συμπαικτών του: «Οι ανανεώσεις των Ελλήνων ήταν πολύ σημαντικές. Η επιλογή του κλαμπ ήταν η σωστή».

Πηγή: gazzetta.gr