Με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια για έναν μήνα τιμωρήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League. Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ πλήρωσε και με αυτόν τον τρόπο –εκτός της λύσης συνεργασίας με τον κρητικό σύλλογο– το περιστατικό που είχε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον γενικό αρχηγό των «καναρινιών», Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμωρήθηκε επίσης με χρηματικό πρόστιμο 9.000 ευρώ. Πάντως, ο Παπαδόπουλος κινδύνευε -βάσει κατηγορητηρίου- ακόμη και με αποκλεισμό έξι μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Παπαδόπουλο (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/46/1/9-ιθ από 21/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναιτωλικός: Επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Παπαδόπουλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.