Μετά τις εξελίξεις με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος είναι ουσιαστικά φευγάτος από το Λιμάνι, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση τερματοφύλακα, με την υπόθεση να αναμένεται πως θα τελειώσει θετικά σύντομα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ως μπακ απ του Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών, οι επιλογές που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή είναι τέσσερις και δεν περιορίζονται στον Αντόνιο Ντοναρούμα, τον οποίο οι Ιταλοί έχουν… σίγουρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πορτιέρε της Μίλαν και αδελφός του Τζίτζο Ντοναρούμα, γράφτηκε πως έχει ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι ήδη υπάρχει deal ανάμεσα στους «ροσονέρι» και τους «ερυθρόλευκους».

Τα άλλα ονόματα που «παίζουν» για τον Ολυμπιακό, είναι επίσης γνωστών γκολκίπερ στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Γιούρι Λοντίγκιν, τον Ρώσο τερματοφύλακα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που εντυπωσίασε με τα γάντια της Ξάνθης, τον Έλντιν Γιαπούκοβιτς, που είχε παίξει στη χώρα μας με Ολυμπιακό Βόλου και Άρη, αλλά και τον Ματσίς Κότνικ του Πανιωνίου.