Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα τιμωρηθεί η έδρα της για μια αγωνιστική. Όμως, ο λόγος της πιθανής τιμωρίας δεν είναι η διακοπή λίγων λεπτών στην αναμέτρηση για δακρυγόνα που έπεσαν εκτός του σταδίου.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, η Ένωση θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της στην Ελλάδα, αυτόν με τον Ατρόμητο στις 23 Οκτωβρίου, λόγω του ότι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ άναψαν καπνογόνα, για να δημιουργήσουν την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν σε αυτό.

Η ΑΕΚ είναι πλέον τρεις φορές υπότροπή μετά τα ματς στα Γιάννενα και στο Περιστέρι με τη Λαμία και βάσει του νέου κανονισμού, είναι σχεδόν βέβαιη η τιμωρία της. Μπορεί, λοιπόν, αυτά τα καπνογόνα να μην προκάλεσαν κανένα πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά αυτός είναι πλέον ο κανονισμός και όλες οι ομάδες της Super League καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικές. Ειδικά αυτές με ένθερμο και μεγάλο όγκο οπαδών…