Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το πρόσωπο του ματς της Πορτογαλίας με την Ελβετία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2022 καθώς ο Φερνάντο Σάντος τον άφησε στον πάγκο. Η απόφαση αυτή του τεχνικού της ομάδας της Πορτογαλίας, τελικά του βγήκε αλλά, όπως είναι λογικό, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, η οποία βρέθηκε στο «Lusail Stadium». Η Χεορχίνα δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το ότι, όπως έγραψε «το κοινό δεν απόλαυσε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου για 90 λεπτά» ενώ άφησε «αιχμές» και για την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει εκτός παιχνιδιού για 74 λεπτά.

«Συγχαρητήρια Πορτογαλία. Ενώ οι 11 παίκτες τραγουδούσαν τον ύμνο, όλα τα φλας ήταν πάνω σου. Τι Κρίμα που ο κόσμος δεν απόλαυσε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για 90 λεπτά. Οι οπαδοί δεν έχουν σταματήσει να σε διεκδικούν και να φωνάζουν το όνομά σου. Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπημένος σου φίλος Φερνάντο να κρατηθούν χέρι-χέρι και να μας κάνουν να τρελαθούμε άλλη μια νύχτα» γράφει στην ανάρτησή της η Χεορχίνα Ροντρίγκες.