Η Serie A επέστρεψε στη δράση με ένα μεγάλο παιχνίδι αφού η Ιντερ υποδέχθηκε τη Ρόμα στο Μεάτσα και προηγήθηκε με τον Ντιμάρκο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο με τον Ντιμπάλα και πήραν τη νίκη στο β’ μέρος με τον Σμόλινγκ, παραμένοντας στο -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι, από την οποία πλέον οι Μιλανέζοι είναι στο -8.

Το παιχνίδι είχε από την αρχή καλό ρυθμό, είχε ένα γκολ του Τζέκο στο 12′ που ακυρώθηκε για οφσάιντ, είχε πάθος και από το 30′ είχε και… σκορ, αφού ο Ντιμάρκο με πλασέ μετά τη μπαλιά του Μπαρέλα έκανε το 1-0 για τους Μιλανέζους.

Οι Ρωμαίοι, όμως, δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 39′, όταν ο Σπινατσόλα σέντραρε για τον Ντιμπάλα και αυτός με ωραία εκτέλεση στην κίνηση νίκησε τον Χαντάνοβιτς (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιντερ άγγιξε το δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου στο 64′, για να έρθει τελικά το 1-2 για τη Ρόμα στο 75′ με την καρφωτή κεφαλιά του Σμόλινγκ μετά την εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.