Για οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Ρόμα για την παραχώρηση του Μαντί Καμαρά κάνουν λόγο στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Sky Italia, όπου αναφέρθηκαν και στα ποσά του deal, τα οποία είναι διαφορετικά από αυτά που είχαν διαρρεύσει το Σάββατο (27/8), όπως και στο ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούν οι Πειραιώτες.

Η ιταλική ομάδα ήθελε οπωσδήποτε να προχωρήσει στην απόκτηση ενός χαφ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τζίνι Βαϊνάλντουμ και τελικά αυτός ο χαφ θα είναι ο Καμαρά. Οι Ρωμαίοι είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον 25χρονο μέσο των Πειραιωτών και απέμενε να συμφωνήσουν και μαζί τους, κάτι που έγινε οριστικά σήμερα Κυριακή (28/8).

Αυτό μεταδίδουν με σιγουριά πλέον τα ιταλικά ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα το Sky Italia, όπου ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο έδωσε τις λεπτομέρειες του deal. Η Ρόμα, λοιπόν, παίρνει τον Καμαρά με δανεισμό για 1,2 εκατ. ευρώ και υπάρχει οψιόν αγοράς του, μένει να φανεί αν δύναται να μετατραπεί σε ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς, για άλλα 12 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Καμαρά, λένε οι Ιταλοί, θα είναι στη Ρώμη τη Δευτέρα και την Τρίτη θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί.

Όλα έτοιμα για επιστροφή Ρέτσου

Την ίδια ώρα, τα τυπικά απομένουν για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Ρέτσος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του και ο οποίος βρήκε τον τρόπο για να αποδεσμευθεί από τη Βερόνα, με το θέμα να αναμένεται να κλείσει και τυπικά αύριο Δευτέρα (28/8).