Το πρωτάθλημα της Super League 2, έπειτα από… κάμποσες αναβολές, ξεκίνησε το Σάββατο με τη νίκη του Ολυμπιακού Β’ επί του ΠΑΟΚ Β’ με 3-1 και συνεχίστηκε την Κυριακή, όταν μπήκαν στη μάχη και οι δεύτερες ομάδες των άλλων μεγάλων. Η ΑΕΚ Β’ υποδέχθηκε την Καλαμάτα και πήρε τη νίκη με 1-0, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός Β’ αντιμετώπιζε εκτός έδρας την -ανεβασμένη μετά την πρόκριση στο κύπελλο- Κηφισιά και έχανεμ με 2-0.

Η ΑΕΚ Β’ φιλοξένησε την Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο Σπατών και υπό το βλέμμα του Αργύρη Γιαννίκη επικράτησε με 1-0. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να κάνουν κάτι καλό, με την κατάσταση να μη βελτιώνεται ιδιαίτερα στο δεύτερο. Έστω κι έτσι, όμως, οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να σκοράρουν στο 86′, όταν ο Μιτάι έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Χριστόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα των Παπατόλιου – Ταΐρη και με προβολή έγραψε το 1-0.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’

Σε ό,τι αφορά τους πράσινους, όπως προαναφέραμε ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Κηφισιά με 2-0. Σκορ που διαμορφώθηκε από νωρίς και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίωρο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9′ με προσπάθεια του Σωτηράκου από αριστερά και στο 26′ έκαναν το 2-0 με τον Οικονομίδη μετά τη λάθος πάσα του Ρόμπι, με τον Παναθηναϊκό Β’ να πιέζει στο δεύτερο ημίχρονο, να έχει δοκάρι με τον Μαραθωνίτη, να φτιάχνει ευκαιρίες αλλά να μην αξιοποιεί καμία, με συνέπεια να μην αποφύγει την ήττα.