Ο Τζέιμι Κάραγκερ, πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ, είναι πια ένας απ’ τους κορυφαίους σχολιαστές της Premier League. Στο πλαίσιο, λοιπόν, συνέντευξής του με τον Ντάνιελ Κρεγκ, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ για τελευταία φορά στην καριέρα του στην ταινία «No Time To Die», δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για τον Γιούργκεν Κλοπ

«Πιστεύεις πως θα έκανε για Τζέιμς Μποντ;». Ο Κρεγκ πρώτα χαμογέλασε σκεπτόμενος την ιδέα, αλλά στη συνέχεια, είπε: «τον λατρεύω, οπότε ναι!». Πρόσθεσε πως: «ήμουν τυχερός και τον συνάντησα μερικές φορές και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως σε κάνει να θες να τον ακολουθήσεις. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι σαν κι αυτόν που γνώρισα τα τελευταία χρόνια – ο άλλος είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (σ.σ. ο θρυλικός πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) αλλά δεν θα έπρεπε να τον αναφέρω. Ο Κλοπ είναι ηγέτης και κατά κάποιον τρόπο είναι πέρα από τον Τζέιμς Μποντ».

Ο Κρεγκ είναι οπαδός της Λίβερπουλ και σαφώς ευτυχισμένος με τη δουλειά που κάνει ο Γιούργκεν Κλοπ για λογαριασμό της αγαπημένης του ομάδας. Μάλιστα, είχε συναντήσει την αποστολή των «κόκκινων» το 2018 στο Νιού Τζέρσεϊ των Η.Π.Α. και φωτογραφήθηκε με τους αστέρες του συγκροτήματος του Κλοπ όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ κι ο Σάντιο Μανέ.

«Θα ήμουν κακός Τζέιμς Μποντ»

Το σχόλιο του, πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητο καθώς η πρώτη ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο τεχνικός των «κόκκινων» ενόψει του κυριακάτικου ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ», ήταν επ’ αυτού: «όταν ήμουν μικρό παιδί ήθελα να γίνω σα τον Τζέιμς Μποντ, αλλά θα ήμουν ένας κακός Μποντ! Νομίζω πως όλος ο κόσμος θα σταματούσε να βλέπει την ταινία αν με έβλεπε να βγαίνω από το νερό φορώντας σορτσάκι

Έπειτα από 15 χρόνια, ο Ντάνιελ Κρεγκ θα σταματήσει να υποδύεται το σούπερ κατάσκοπο με την άδεια να σκοτώνει. Πρωταγωνίστησε σε πέντε ταινίες με το «No Time To Die» να είναι η τελευταία. Ο Κλοπ είναι περίεργος να δει ποιος θα είναι ο επόμενος που θα κληθεί να βαδίσει στο μονοπάτι που άνοιξαν ο Σον Κόνερι, ο Ρότζερ Μουρ, ο Πιρς Μπρόσναν και φυσικά ο Κρεγκ.