Δεδομένη είναι η δυσαρέσκεια της ΑΕΚ για τη στάση της Άντερλεχτ στο θέμα του Όγκνιεν Βράνιες.

Η βελγική ομάδα ενημέρωσε την Ένωση ότι επιθυμεί την επιστροφή του Βόσνιου αμυντικού από την 1η Ιουλίου, όταν και λήγει ο δανεισμός του, και όχι στο τέλος της σεζόν, το οποίο αναγκαστικά θα καθυστερήσει λόγω κορονοϊού.

Οι κιτρινόμαυροι, με αφορμή και ένα ταξίδι του Βράνιες στην πατρίδα του χωρίς να έχει άδεια, αποφάσισαν να τερματίσουν άμεσα τη συνεργασία τους μαζί του και να τον… επιστρέψουν στις Βρυξέλλες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν εξέφρασαν και προς την Άντερλεχτ τη δυσαρέσκεια τους. Και το έκαναν μέσω email.

«Το δικό μας πιστεύω είναι ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα έπρεπε ενωμένες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτοφανή κρίση αλλά βλέπουμε ότι δεν το συμμερίζεστε», αναφέρει αρχικά σε αυτό η ΑΕΚ και προσθέτει.

«Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε την απόφαση σας και ως άμεση επιβεβαίωση αφήνουμε από τώρα ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει σε εσάς και να μπορέσει χωρίς πρόβλημα να μετάσχει στην προετοιμασία σας από την έναρξη της. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και εκφράζουμε την ελπίδα ότι το ποδόσφαιρο θα βγει ακόμα πιο δυνατό από την κρίση της πανδημίας».