Τρέχουν οι εξελίξεις όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον νυν προπονητή των «πρασίνων» να μετρά ουσιαστικά μέρες (αν όχι ώρες), έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο.

Όπως φαίνεται, σε κούρσα για δύο -χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη στην πορεία- εξελίσσεται πλέον η αναζήτηση του επόμενου ανθρώπου που θα αναλάβει τον πάγκο του «τριφυλλιού». Μετά τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος είναι εξ αρχής πολύ ψηλά στη λίστα του Τσάβι Ρόκα, εσχάτως έχει κερδίσει πολλούς πόντους και η περίπτωση του Βέλικο Παούνοβιτς, όπως αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM.

Ο Ισπανός είναι η πρώτη επιλογή του Καταλανού τεχνικού διευθυντή, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να τον διατηρήσει στην Κ19, καθώς εκτιμά την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει. Φυσικά, η απόφαση ανήκει στον ίδιο και σίγουρα το ενδιαφέρον να δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Ο Σέρβος είναι ελεύθερος από τον Νοέμβριο, αλλά είναι μια επιλογή γνωστή στη διοίκηση, καθώς «έπαιζε» δυνατά και το 2015, προτού προσληφθεί ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ρόκα έχει μιλήσει μαζί του τηλεφωνικά, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου τον βρήκε η καραντίνα. Είναι λίγο πιο ακριβή περίπτωση από τον Πογιάτος, αλλά δεν δεσμεύεται με κάποιον σύλλογο.

Παούνοβιτς: Είμαι ενήμερος για όσα γράφονται, δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο

Η ιστοσελίδα gazzetta.gr, επικοινώνησε με τον Παούνοβιτς, ο οποίος δεν θέλησε να πει πολλά σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό του μέλλον.

«Είμαι ενήμερος για τα δημοσιεύματα που με αφορούν, αλλά στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Εκτιμώ το ενδιαφέρον που υπάρχει και σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας», ήταν η δήλωση του.