Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ο Αλεξάντερ Μπούτνερ, έχοντας ως στόχο να καθιερωθεί σύντομα στην πρώτη ομάδα της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League.

Ο 24χρόνος αμυντικός επιμένει ότι θέλει να μείνει στους «κόκκινους διαβόλους» και παρουσιάζεται αποφασισμένος για να κερδίσει τη φανέλα βασικού στην ομάδα.

Ο Ολλανδός μετά την εξαιρετική εμφάνισή του την Κυριακή επί της Σουόνσι στον αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας, ελπίζει ότι απέδειξε ότι να έχει την εμπιστοσύνη του Ντέιβιντ Μόγες.

«Αν οι άνθρωποι μιλούν για άλλους παίκτες για την δική μου θέση, δεν με νοιάζει. Απλά θέλω να παίξω το παιχνίδι μου και να δείξω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό το επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο Μπούτνερ και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν ορισμένοι σύλλογοι που με θέλουν αλλά είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να αγωνιστώ για την Γιουνάιτεντ έτσι έχω επικεντρωθεί μόνο εδώ. Δεν θέλω να φύγω. Θέλω να παλέψω για την θέση μου. Είμαι ακόμα νέος και ξέρω τι μπορώ να κάνω, Απλά πρέπει να περιμένω για τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν».

Πηγή: sport-fm.gr