Μετά την τρίτη στη σειρά προβληματική εμφάνιση, στην ΑΕΚ περιμένουν τα ματς με Κηφισιά και Αγροτικό Αστέρα ως ευκαιρία εξιλέωσης.

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα αυτή που πέρασε για την ΑΕΚ και ολοκληρώθηκε μεν με νίκη 1-0 επί του Αστέρα Βάρης για το Κύπελλο, αλλά και τις πρώτες φετινές αποδοκιμασίες για την εικόνα της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ικανοποίησαν τους φιλάθλους τους, που είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική και κόντρα σε ερασιτεχνικά σωματεία.

Ο προβληματισμός για τις τρεις τελευταίες εμφανίσεις είναι δεδομένος, αλλά στο χέρι των «κιτρινόμαυρων» είναι να κερδίσουν ξανά τις… χαμένες εντυπώσεις. Η ευκαιρία τους είναι στα δύο τελευταία παιχνίδια για το 2013, αυτό της Κυριακής με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και μία εβδομάδα μετά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη. Εφόσον δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα συνοδευόμενα και με καλό ποδόσφαιρο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις γιορτές, αν και είναι προφανές πως όλοι είναι υπό κρίση για το αν έχουν θέση στην ΑΕΚ που χτίζεται με γνώμονα την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Ξεκούραση, Κηφισιά και Αγροτικός Αστέρας

Η Δευτέρα είναι μέρα ρεπό στην ΑΕΚ. Από την Τρίτη θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ (15:00). Από το ματς αυτό θα λείψουν ο τραυματίας Τσιρίλο και ο τιμωρημένος Ρόβας, συνεπώς στο κέντρο άμυνας θα αγωνιστούν Σταθάκης και Τσούπρος, με τον δεύτερο να κάνει χθες καλή εμφάνιση.

Οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ για το 2013 ολοκληρώνονται στις 29 Δεκεμβρίου απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Σε περίπτωση πρόκρισης, η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει σε διπλούς ημιτελικούς το νικητή του ζευγαριού Κοζάνη-Λάρισα (22 Ιανουαρίου και 23 Φεβρουαρίου). Ο τελικός θα είναι μονός και δεν έχει οριστεί ακόμη ούτε ημερομηνία, αλλά ούτε και το γήπεδο που θα διεξαχθεί.

Πηγή: sport-fm.gr