Με κορυφαίο τον Τζίμερ Φριντέτ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε μια… καλή προπόνηση ενόψει Βιλερμπάν, καθώς επικράτησε του Λαυρίου εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 112-81 παρουσιάζοντας όμορφο και επιθετικό μπάσκετ. Κέρδος η άνοδος του Παππά.

Η Jimmermania φαίνεται να μπαίνει για τα… καλά στην ζωή του Παναθηναϊκού αφού όσο βρέθηκε στο παρκέ του κλειστού στο Λαύριο, ξεδίπλωσε μερικές από τις αρετές του πλούσιου, επιθετικού του, ταλέντου. Ο Τζίμερ Φριντέτ δεν χρειάστηκε περισσότερα από 23 λεπτά για να πετύχει 24 πόντους με 4/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 7/7 βολές, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός άρχισε να ανεβάζει στροφές ενόψει της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague και δη του αγώνα στη Λυών με την Βιλερμπάν παρασύροντας μαζί του και όλη την υπόλοιπη ομάδα! Οι 112 πόντοι δείχνουν το πόσο μεγάλος είναι ο επιθετικός πλουραλισμός των «πρασίνων» οι οποίοι είδαν τον Νίκο Παππά να βρίσκει τα πατήματά του (11π., 3/4τρ.) μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, τον Γιώργο Παπαγιάννη να κυριαρχεί στις ρακέτες, τον Καλάθη να μοιράζει ασίστ σαν… στραγάλια και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι το ίδιο μεστός και αποτελεσματικός στο παιχνίδι του.

Τα δεκάλεπτα: 18-33, 44-62, 61-91, 81-112

Πηγή: gazzetta.gr