Ο Άρης προτάσσει το ζήτημα της ποδοσφαιρικής προσωπικότητας επί του θέματος αντικατάστασης του Σάββα Παντελίδη, προς αυτήν την κατεύθυνση ο Άγγελος Χαριστέας θα συναντηθεί με τους Φερνάντο Ιέρο και Γκούτι στη Μαδρίτη.

Πρόκειται αναμφίβολα για δύο σπουδαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες καθώς ο Φερνάντο Ιέρο δεν ήταν απλά ο παίκτης «σύμβολο» της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αναντικατάστατο στέλεχος και της Εθνικής Ισπανίας. Ο Γκούτι ανήκει σε νεότερη γενιά, επίσης με σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα.

Ο κοινός παρονομαστής και των δύο είναι ότι δεν έχουν πολλά ένσημα ως προπονητές καθώς ο μεν Ιέρο εργάστηκε στην Οβιέδο, ενώ ο Γκούτι ήταν σε τμήματα υποδομής αλλά και στο τεχνικό επιτελείο της Μπεσικτάς.

Αυτή τη στιγμή οι Ισπανοί είναι εκ των βασικών επιλογών του Άγγελο Χαριστέα για την τεχνική ηγεσία του Άρη και προς αυτήν την κατεύθυνση, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης θα μεταβεί την Κυριακή (8/9) στη Μαδρίτη όπου θα συναντηθεί και με τους δύο. Είναι προφανές ότι το αποτέλεσμα των επαφών θα καθορίσει την απόφαση για τον αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη.

Πηγή: gazzetta.gr